Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul saptamanii 1 - 7 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie - Dacă esti nascut sub aces semn NU lua DECIZII pana pe 8 ianuarie

Sfatul săptămânii

Sfatul saptamanii 1 – 7 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie – Dacă esti nascut sub aces semn NU lua DECIZII pana pe 8 ianuarie

Citeste sfatul saptamanii 1 – 7 ianuarie 2018 pentru zodia ta si afla ce te indeamna astrele sa faci in cea de-a prima saptamana din an.

Berbec

Saptamana aceasta acorda-ti mai mult timp tie si bucura-te de lucrurile care iti plac. Ia-ti putin ragaz de la lucrurile cotidiene si odihneste-te, citeste o carte sau iesi in oras. Ai nevoie de aceste lucruri ca de aer pentru a functiona bine in perioada urmatoare.

Taur

Citește și: Viitorul se schimbă pentru ACEASTĂ zodie! Horoscopul de MARȚI, 2 ianuarie 2018

Nu lua decizii radicale saptamana aceasta. Cel mai bine ar fi sa te consulti cu cei dragi in legatura cu tot ce vrei sa cumperi sau sa faci. S-ar putea sa nu iei cele mai bune decizii. Exista riscul chiar sa pierzi niste bani din cauza unor decizii neinspirate.

Gemeni
Ai grija la tonul pe care il folosesti zilele acestea. Nu toata lumea este obisnuita cu exuberanta ta si cineva s-ar putea sa fie deranjat. Schimbul de replici ar trebui sa fie inlocuit de diplomatie si de o atitudine pasnica.

Citește și: Sfatul zilei de 2 ianuarie 2017 – Zodia care JURĂ astăzi un devotament total

Rac

Daca vrei sa ai o saptamana de exceptie, atunci trebuie sa pui piciorul in prag. Nu face compromisuri, ci fii ferm in tot ceea ce spui si faci, fie ca este vorba de serviciu sau de viata familiala. Fii atent la starea de sanatate si fa-ti niste analize de rutina.

Leu

Esti prins intre probleme sentimentale, insa aceste provocari nu te vor dobori, ci te vor intari. Vrei sa avansezi la locul de munca, iar o situatie neasteptata te ajuta foarte mult. Priveste totul cu optimism, caci eforturile tale dau roade.

Fecioara

Ar fi bine sa nu sari calul saptamana aceasta la serviciu, oricat de mult ti-ai dori. Nu toata lumea este la fel de obsedata de control asa cum esti tu. Nu ai decat de suferit in cazul in care incerci sa iti impui superioritatea.

Balanta

Te simti indragostit zilele acestea, iar tot ce vrei sa faci este sa ii arati si partenerului acest lucru. Fa-i surprize placute, mergeti la film si la plimbare. Deconecteaza-te de lumea din jur si traieste-ti povestea de dragoste.

Sfatul saptamanii 1 – 7 ianuarie 2018 pentru zodia Scorpion

Scorpion

Nu iti pierde speranta in cazul in care ceva nu merge asa cum te-ai asteptat. Cauta solutii si intotdeauna pastreaza o solutie de rezerva. Numai asa vei putea trece cu bine de aceasta saptamana imprevizibila.

Sagetator
Tensiunile din familie si de la locul de munca te sperie, iar saptamana aceasta ai parte si de una si de cealalta. In schimb, din punct de vedere financiar, totul va merge bine si ai sansa sa castigi o suma importanta de bani.

Capricorn

S-ar putea sa afli niste lucruri zilele acestea care nu te vor bucura prea mult. Cineva apropiat isi va arata adevarata fata. Acest lucru te va rani si te va face sa intelegi ca nu poti detine mereu controlul. Actioneaza si vezi ce poti schimba in viata ta.

Varsator
Saptamana debuteaza pentru tine ca un foc de artificii si se mentine astfel toata saptamana. Daca nu iei masuri, tot ce ai construit in ultima perioada va fi distrus. Arata-ti toleranta si puterea de convingere.

Pesti

Fii atent la semnalele pe care ti le transmite partenerul de viata. S-ar putea ca lucrurile din relatia voastra sa nu mearga prea bine. Discutati sincer despre ce ar trebui sa faceti pe viitor si sa luati o decizie.

Nu rata Horoscopul pe 2018 AICI și mai jos poți citi horoscopul lunii Ianuarie 2018!

Horoscop lunar Minerva ianuarie 2018 – previziuni generale

ALEGE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul săptămânii

To Top