Connect with us

Revistateo.ro

George Burcea a dezvaluit de ce nu face nunta cu Andreea Balan

Stiri

George Burcea a dezvaluit de ce nu face nunta cu Andreea Balan

De cand a devenit iubitul Andreei Balan, George Burcea a intrat in atentia presei. Cei doi formeaza un cuplu minunat si au impreuna o fetita frumoasa si sanatoasa.

George a dezvaluit recent ca nu are de gand sa se casatoreasca cu Andreea si asta pentru ca nunta traditionala nu este facuta pentru el. ”Eu nu cred in obiceiurile romanesti”, a declarat Burcea pentru ziarul Libertatea.

Cu toate ca nu isi doreste o nunta traditionala, Burcea a declarat recent ca este pregatit pentru un baietel. Cei doi se gandesc deja la un fratior pentru Ella. Botezul Ellei, care a implinit de curand trei luni, nu este o prioritate in acest moment pentru fericitul cuplu. Cei doi vor face botezul cand vremea de afara se va mai incalzi nitel, conform propriilor declaratii.

„Nu suntem prieteni cu gerul”, a mai spus Burcea pentru acelasi cotidian national. De altfel, iubitul Andreei Balan si-a dezvaluit latura emotionala recent. A compus o poezie pentru fetita sa.

„Sa-ti fie somnul dulce si visul plin de stele
Sa nu cunosti necazul
Si nici clipele grele sa nu te înconjoare.
Sa ai cu tine-n lume ceata ingereasca
Sa-ti fie mama, tata,
Mereu sa te iubeasca.
Noi vom veghea din umbra, sa nu iti fie frica
De tunet sau de fulger,
Iubita mititica #MyEllaMaya #PrimaPoezieDeLaTatiPentruElla #PoeziaEllei”, este poezia compusa de Burcea.

Andreea Balan, o nonconformista

„Dragilor,

Cu totii avem nevoie de dragoste. Si cu totii ar trebui sa incurajam dragostea si sa ne propunem sa fim mai buni, in fiecare zi. Cu totii ar trebui sa nu ii mai judecam pe altii si sa nu ne mai bagam in vietile lor, sa nu le mai spunem cum sa traiasca, ce sa faca si care sunt drepturile lor.

CITESTE SI: Andreea Balan, emotionata. Fetita ei a zis pentru prima oara „mama”

Pentru mine, casatoria nu mai este, de mult, o prioritate. Experienta m-a invatat ca o familie sau o relatie nu e tinuta in viata de acte, de case sau de bani, e tinuta in viata de loialitate, dragoste, bunatate, respect si un drum comun”, a scris anul trecut vedeta pe Facebook. Andreea Balan sustine ca este toleranta si ca traditiile respectate de romani nu asigura fericirea intr-o casa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top