Connect with us

Revistateo.ro

A murit Bimba Bose, cunoscuta cantareata din Spania

Stiri

A murit Bimba Bose, cunoscuta cantareata din Spania

A murit Bimba Bose, o cunoscuta cantareata din Spania, care a cantat pe marile scene ale muzicii alaturi de celebrul Miguel Bose.

Bimba Bose a murit astazi la varsta de 41 de ani dupa doi ani de lupta cu cancerul osos. Boala s-a extins la ficat si creier, iar sansele de supravietuire erau minime, scrie El Pais. Bimba, cantareata si fotomodel de succes in Peninsula Iberica, s-a internat de curand in spitalul din Madrid, in speranta ca medicii vor putea face ceva pentru a o salva.

Familia cere respect

„Bimba Bose a murit in aceasta dimineata inconjurata de fiintele ei dragi dupa o lunga si eroica lupta cu cancerul. Familia solicita presei sa fie respectata intimitatea acestui trist eveniment si le multumeste tuturor celor care au cuvinte pline de afectiune fata de artista”, a transmis familia vedetei intr-un comunicat de presa.

Vara trecuta, fiica Luciei Dominguin a explicat ca niciodata nu s-a vindecat de cancer. Nascuta cu numele Eleonora Salvatore pe 1 octombrie 1975 la Roma, Bimba a fost nepoata materna a toreadorului Luis Miguel Gonzalez Lucas Dominguin si a actritei Lucia Bose.

CITESTE SI: A murit actorul Miguel Ferrer, varul lui George Clooney

Bimba s-a remarcat in mai multe recitaluri de succes. Unul dintre acestea a avut loc in cadrul Galei Papito in anul 2007, unde a cantat piesa „Como un lobo” alaturi de Miguel Bose.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top