Connect with us

Revistateo.ro

Draga Olteanu Matei: AS FI PREFERAT SA MOR

Inedit

Draga Olteanu Matei: AS FI PREFERAT SA MOR

Indragita actrita Draga Olteanu-Matei ascunde o poveste de dragoste tulburatoare.

Actrita a marturisit ca sotul ei, doctorul Ion Matei, a fost iubirea vietii ei si ca dupa moartea acestuia nu mai reuseste sa-si gaseasca linistea. Draga Olteanu – Matei a spus ca si-ar fi dorit sa moara odata cu el si ca simte o suparare ce nu va trece niciodata.

Draga Olteanu-Matei sufera cumplit dupa pierderea sotului ei, doctorul Ion Matei. Actrita a spus ca iubirea lor a fost una extrem de profunda si una cladita in timp. Mai mult decat atat, marea doamna a teatrului romanesc a mai spus ca de cand sotul ei s-a stins simte o suparare ce nu va trece niciodata si ca ar fi preferat sa moara odata cu acesta.

„Sunt suparata. Supararea asta nu va trece niciodata. O sa moara odata cu mine. Va spun sincer ca as fi preferat sa mor si eu odata cu el. Daca exista o mare dragoste, cum am trait eu, ti se pare ca nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiti.

Nu a existat niciun secret al longevitatii. Exista oameni destepti si oameni tampiti. Oamenii destepti se inteleg bine intre ei pana la batranete, isi descopera unul altuia motive de admiratie, lucrurile se incheaga in asa maniera incat unul fara celalalt nu poate sa faca nimic.

Asta e dragostea profunda care incepe din tinerete cu atractia fizica si se continua cu iubirea. Ajungi sa il iubesti pe celalalt cu toata fiinta ta, respiri odata cu el, plangi odata cu el, razi odata cu el… Asa a fost viata noastra”, a povestit, indurerata, Draga Olteanu-Matei pentru ziarulring.ro.

4 Comments

4 Comments

  1. MARINELA

    2014-07-18T11:02:46+03:00 at 2014-07-18T11:02:46+03:00

    draga doamna draga eu va inteleg perfect ,asa este cand dragostea pentru cineva ,si nu mai e e un gol imens ce nu se umple nici odata dzeu sa va ia tristetea caci el poate ,eu sant in situatia aceaasta am perdut mama si la fel sunt simt caci nu ma mai multumeste nimic dar ma rog domnului isus hristos caci e poate totul
    dzeu spune ,,,,,veniti la mine toti cei inpovorati eu va voi da tot ce aveti nevoie,va iubesc mult .

  2. Maria Ionita

    2014-07-18T11:55:02+03:00 at 2014-07-18T11:55:02+03:00

    Doamna Draga,

    Va doresc din tot sufletul LA MULTI ANI, sa fiti sanatoasa, noi va iubim si va asteptam cu mare drag pe micile si marile ecrane. Pentru mine si familia mea sunteti un model de demnitate si devotament fata de publicul dv. Va iubim si va dorim tot binele din lume.

    Maria si copii, Ana Maria si Alexandru
    Bucuresti

  3. MARIA CIRSTEA

    2014-07-18T12:40:47+03:00 at 2014-07-18T12:40:47+03:00

    CURAJ,DOAMNA, SI-NCREDERE-N AJUTORUL LUI DUMNEZEU ! VA-NTELEG TRISTETEA, SI EU AM O CASNICIE FRUMOASA DE 42 DE ANI…SI MA TEM DE MOMENTUL ACELA, CARE ,INEVITABIL VA VENI…TOT IMPREUNA MI-AS DORI SA PLECAM, DAR…DUMNEZEU ARE PLANURILE LUI CU FIECARE DINTRE NOI, ASA CA TREBUIE SA I NE SUPUNEM !RUGATI-VA PTR. AMANDOI SI TRAITI CAT VA LASA DUMNEZEU, TRECETI PESTE DEPRESIA DESPARTIRII ! SANATATE VA DORESC SI PUTERE CAT PTR. AMANDOI !

  4. corina

    2014-07-21T22:51:16+03:00 at 2014-07-21T22:51:16+03:00

    Multa putere! Înțeleg ce simțiți, dragostea este cea care dă putere! Ce credeți că ar dori soțul dumneavoastră să vadă acum : un om care disperă , un om care plânge mereu , un om care spune că este supărat până la moarte sau să-și vadă jumătatea pe care a ales-o, alături de care a ridicat dragostea la înălțimi nebănuite, continuând mica ,,, roboteală,, până când vrea Dumnezeu?
    Am multe să vă spun chiar dacă noi avem doar jumătate din vârsta căsniciei dumneavoastră!
    Mă înclin cu mare stimă în fața forței pe care știu că o aveți!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top