Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Balan: "Andreea Antonescu a fost batuta"

Stiri

Andreea Balan: „Andreea Antonescu a fost batuta”

Andreea Balan a facut cateva dezvaluiri socante despre ce traia fosta ei colega de trupa cand Andre facea furori in Romania.

Cantareata a povestit la o emisiune de televiziune cum era batuta Andreea Antonescu pe vremea cand cele doua abia au inceput sa paseasca in lumea artistilor.

„Am avut o copilarie draguta pana la 10 ani”

“Orice ii spui copilului tau ramane in subconstientul lui pentru ca asta e o rana. in concerte mergeam doar cu tatal meu, mama lucra. Am avut o copilarie draguta pana la 10 ani, dar s-a terminat totul cand am inceput sa cant! Apoi eram un robotel, care era pus sa execute, sa danseze asa cum i se spune. Foarte multe lucruri au existat in spate, certuri si discutii.

A trebuit sa fac ani de terapie pentru ca ramasesem blocata emoțional in trecut. Erau doua personalitați, copilul din mine si adultul, adica artista Andreea Balan, care crescuse peste noapte. Intram in contradictie.

Eu am bani sa-mi cumpar papusi acum, dar e tarziu. Nu am avut papusi! El a fost tata pana la 10 ani, dupa aceea s-a transformat intr-un manager, relatia era impresar-artist. Eu trebuia sa execut si daca nu faceam, mai primeam si o palma. Am fost trasa de par. Si Andreea Antonescu era batuta cu furtunul!”, a povestit Andreea Balan la Antena 1.

CITESTE SI: George Burcea a dezvaluit de ce nu face nunta cu Andreea Balan

Trupa Andre a fost infiintata in anul 1998. Cele doua cantarete s-au despartit in anul 2001, an din care Andreea Balan are o cariera solo. Printre cele mai cunoscute piese se numara „Caravanele”, „Prima iubire”, „Lasa-ma, papa, la mare” si „O noapte si-o zi”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top