Connect with us

Revistateo.ro

Claudia Patrascanu a nascut un baietel

Stiri

Claudia Patrascanu a nascut un baietel

Claudia Patrascanu a nascut un baietel! Fosta membra a trupei Sexy este mama pentru a doua oara. Sotul vedetei a facut primele declaratii dupa ce si-a strans in brate copilul.

Declaratiile lui Gabi Badalau dupa ce sotia lui a nascut

„A fost un pic mai ciudat, diferit fata de primul copil. Claudia era acasa cu Gabriel. Eu eram in oras si s-a rupt apa. M-a sunat foarte panicata. In 5 minute am ajuns acasa si am fugit imediat spre spital.

Chiar ieri parca a simtit Claudia si m-a rugat frumos sa raman pe langa casa si am ajuns foarte repede. Am ajuns la spital, a stat vreo ora pana au venit doctorii, iar apoi, cred ca in 30 de minute, a venit pe lume micutul,” a declarat sotul Claudiei la Antena Stars.

„Complicatii nu au fost, dar dureri au fost, mai ales de acasa pana la spital. Nu pot sa descriu in cuvinte. Nu l-am vazut, astazi mergem in vizita la fratior”, a mai declarat Gabi Badalau.

CITESTE SI: A nascut Anahi Puente

Nunta Claudiei, care a avut loc in urma cu cativa ani, a costat zeci de mii de euro si a fost pe prima pagina in toate ziarele mondene. Claudia nu este doar cantareata. Vedeta este si designer vestimentar. De curand, si-a deschis un atelier de haine si se bucura de mare succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top