Connect with us

Revistateo.ro

Facebook face noi modificari. Postari sterse dupa 24 de ore

Stiri

Facebook face noi modificari. Postari sterse dupa 24 de ore

Reteaua de socializare Facebook anunta noi schimbari pentru utilizatorii ei. Aplicatia de smartphone va include imagini si clipuri care vor fi sterse automat dupa 24 de ore.

Este vorba despre aplicatia sub denumirea Facebook Stories, care va avea parte de imbunatatiri. Ideea de a crea o aplicatie de tip „Stories” nu este una noua. Cei de la Snapchat au lansat prima oara o astfel de aplicatie, iar apoi a urmat reteaua Instagram.

Facebook Stories va fi o sectiune in care postarile utilizatorilor, povestile lor, vor fi sterse dupa aproximativ 24 de ore. La fel ca in cazul Instagram Stories, aplicatia va fi disponibila in partea de sus a aplicatiei, sub campul de cautare.

Ce se intampla cu postarile utilizatorilor

Imaginile si videoclipurile postate de utilizatori vor fi afisate pe orizontala, scriu revistele de specialitate din afara.

Continutul Stories va fi diferit de News Feed-ul normal din Facebook. Cu acceptul utilizatorilor, continutul va putea fi publicat si in News Feed. Imaginile vor putea fi vazute in News Feed si dupa perioada de 24 de ore.

Urmand reteta Instagram Stories, care a ajuns la 150 de milioane de utilizatori, Facebook se asteapta la acelasi succes cu noua lor inventie. In acest moment, facilitatea e disponibila sub forma de test in Irlanda, iar in lunile urmatoare aplicatia Stories va fi disponibil la nivel mondial.

CITESTE SI: Se lanseaza FB for Work

Facebook, abreviat FB, este una din cele mai puternice companii americane. Multinationala opereaza si detine reteaua de socializare Facebook. Compania a fost listata pe bursa NASDAQ pe 1 februarie 2012 si si-a mutat sediul central in Menlo Park, California. Din 18 mai 2012, compania a inceput sa vanda actiuni catre public.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top