Connect with us

Revistateo.ro

Ministerul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat ca va organiza luni o dezbatere public privind proiectele de OUG privind gratierea unor pedepse si modificarea Codului penal si de procedura penal.

Stiri

Guvernul Romaniei nu renunta la gratiere

Ministerul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat ca va organiza luni o dezbatere public privind proiectele de OUG privind gratierea unor pedepse si modificarea Codului penal si de procedura penal.

Inscrierea participantilor urmeaza sa se faca pana vineri, in limita capacitatii de 50 de locuri a salii unde va avea loc dezbaterea.

Dezbaterea publica este programata pentru ziua de luni, intre orele 10.00 si 12.00 la sediul Ministerului Justitiei. Paticipantii vor fi invitati in Sala de consiliu, etajul I, precizează reprezentantii Ministerului de Justitie.

„Inscrierea participantilor se face prin transmiterea unui mesaj. In acest sens, se va trimite la adresa: dean@just.ro pana la data de 27 ianuarie 2017, ora 12.00. In cazul asociatiilor legal constituite, numarul participantilor este de 2 persoane/asociatie. Avand in vedere capacitatea salii, inscrierile urmeaza a fi confirmate”. Mai arata Ministerul Justitiei.

Fiecare participant poate vorbi 3 minute. Guvernul Romaniei nu renunta la gratiere

De asemenea, se mentioneaza ca timpul alocat fiecarei interventii este de trei minute pentru fiecare asociatie, respectiv participant individual.

Dupa consultarile publice, ministrul Justitiei va anunta in ce forma vor fi acestea adoptate. Ar putea fi ordonanta de urgenta, asumarea raspunderii sau lege.

Acesta a declarat ca va anunta personal decizia si ca, in ceea ce-l priveste, ar prefera adoptarea acestora prin asumarea raspunderii Guvernului.

La dezbaterea de luni, jurnalistii nu vor avea acees.

Articole pe aceeasi tema:

Guvernul Romaniei a picat TESTUL EFICIENTEI. Se afla sub Mauritania sau Mozambic

Lista ministrilor din guvernul Grindeanu – OFICIAL

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top