Connect with us

Revistateo.ro

A intrat intr-o casa parasita si apoi a regretat profund. Ce a vazut inauntru

Inedit

A intrat intr-o casa parasita si apoi a regretat profund. Ce a vazut inauntru

Un barbat pe nume Durnse (cel putin asa se recomanda pe retelele de socializare) a fost atras de o casa parasita ascunsa intr-o padure.

Barbatul a avut parte de una din cele mai terifiante experiente din viata sa. Durnse s-a aventurat intr-o padure despre care se zvoneste ca este plina de spirite malefice. Acesta a publicat fotografiile cu ceea ce a gasit in casa care i-a iesit in fata dupa multi ani de cand a fost acolo.

Durnse era dintotdeauna atras de peisajele din Rolla, Missouri (SUA), loc in care a si copilarit de altfel. Fascinat de povestile fantastice, a vrut sa se convinga singur de legendele care circulau prin localitate in legatura cu fenomenele care au loc in acea padure.

Asa arata casa abandonata, gasita de Durnse

In anul 2010, Durnse a decis sa faca o plimbare prin padure si, dupa 15 minute de mers, n-a gasit niciun semn de viata. I se parea ciudat cum in acea padure nu erau nici macar muste sau soareci. Era, pur si simplu, o padure in care se putea intampla orice, oricand. La un moment dat a zarit o casa abandonata. Nu a stat mult pe ganduri si a decis sa o exploreze.

Lustrele in forma de ghiocei pareau a fi functionale

Lustre functionale si un tablou extrem de valoros

Cand a intrat in casa, a vazut ca lustrele erau functionale, iar soba de metal era una destul de noua. S-a uitat in ea, dar nu a vazut nimic.

In interior se afla si un tablou de 3.000 de dolari

In bucatarie a vazut farfurii si cani ingropate in praf. Pe unul din peretii casei a vazut un tablou a carui valoare s-ar fi ridicat undeva la 3.000 de dolari. Abia atunci i se parea ciudat totul. Durnse nu reusea sa isi explice de ce ar fi lasat cineva un tablou atat de valoros intr-o casa abandonata in mijlocul padurii.

CITESTE SI: Un politist a intrat intr-o casa abandonata si a descoperit ceva ce nu i-a venit sa creada

Tacamurile, la locul lor

Barbatul a ajuns la concluzia ca cei care locuiau acolo erau bantuiti de spiritele celor decedati, fapt pentru care au parasit casa. Nu de alta, dar batranii care locuiesc in Rolla povestesc adesea ca localitatea lor este bantuita de fantome.

Care sa fie explicatia?

Sursa foto: imgur/durnse

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top