Connect with us

Revistateo.ro

In incercarea de a slabi, multe persoane apeleaza la tot felul de solutii, mai mult sau mai putin eficiente. Iata in articolul de mai jos care este sucul de fructe cel mai bun pentru a scapa greutatea in exces.

Cura de Slabire

Sucul de fructe cu rosii si lamaie care ajuta la accelearea metabolismului

In incercarea de a slabi, multe persoane apeleaza la tot felul de solutii, mai mult sau mai putin eficiente. Iata in articolul de mai jos care este sucul de fructe cel mai bun pentru a scapa greutatea in exces.

Exercitiile fizice nu sunt suficiente pentru a scapa de greutatea in exces, iar o dieta sanatoasa este solutia care te ajuta sa obtii greutatea dorita.

Mai multe proteine, mai putini carbohidrati si mai multe alimente bogate in fibre ajuta metalismul sa functioneze corect.

Sucurile din fructe si legume sunt extrem de eficiente pentru a te ajuta sa scapi de kilogramele in plus.

Unul dintre sucurile foarte bun care accelereaza metabolismul si ajuta la eliminarea toxinelor este format din cateva ingrediente simple, insa care consumate impreuna te ajuta sa dai mai jos kilogramale in plus.

Iata cum se prepara sucul de fructe

Ai nevoie de urmatoarele ingrediente pentru sucul de fructe si legume :
– 1 cana de suc de rosii

– 1/4 cana de suc de lamaie

-1 lingurita de ghimbir proaspat macinat

– 1 ardei iute proaspat

– 2 tulpini de telina.

Se amesteca ingredientele intr-un blender, pana se formeaza o pasta omogena. Se consuma acest suc zilnic, timp de o luna.

Sucul se bea intre mese. Daca vrei sa faci suc pentru intreaga zi, poti prepara o cantitate mai mare, pe care sa o tii in frigider pana la urmatoarea masa.

Pentru ca este o reteta in care anumite ingrediente nu sunt tolerate de anumite persoane, cel mai bine ar fi sa consulti un medic.

Inainte de inceperea dietei, se recomanda un set de analize, pentru a determina exact starea de sanatate, dar si nivelul de vitamine si de minerale din organism.

Unele persoane nu au voie sa consume ghimbir, iar daca suferi de aceste afectiuni, nu prepara acest suc. Iata aici cand nu ai voie sa consumi ghimbir.

Articole pe aceeasi tema:

3 retete naturiste pentru dezintoxicare totala

Cel mai bun SMOOTHIE pentru o detoxifiere ca la carte!

 

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top