Connect with us

Revistateo.ro

Foarte multe femei obisnuiesc sa isi decoloreze parul cu ajutorul unor substante chimice. Exista, insa, si solutii naturale care iti fac parul stralucitor si moale. Iata cum poti face decolorarea parului acasa, cu ceai si cu lamaie.

Par & Coafuri

Decolorarea parului acasa, cu ceai si lamaie

Foarte multe femei obisnuiesc sa isi decoloreze parul cu ajutorul unor substante chimice. Exista, insa, si solutii naturale care iti fac parul stralucitor si moale. Iata cum poti face decolorarea parului acasa, cu ceai si cu lamaie.

Este foarte bine cunoscut faptul ca femeile se plictisesc foarte repede de o anumit coafura si vor permanent schimbari.

Numeroase studii au atras atentia asupra efectelor negative pe care le are vopseaua clasica. Unele dintre ele chiar au ajuns la concluzia ca exista o legatura intre cancer si folosirea vopselei de par.

Daca te afli printre femeile care nu folosesc vopsea ci cauta solutii naturale pentru a schimba culoarea parului, atunci poti folosi acest tratament.

Metodele naturale sunt perfect sigure, nu contin ingrediente daunatoare pentru piele si, in plus, ajuta la hranirea parului si a foliculilor.

Decolorarea parului acasa, pas cu pas

Daca vrei ca parul tau sa fie mai luminos si sa aiba niste reflexii deosebite, nu trebuie sa apelezi la decolorarea parului. Ai nevoie de trei ingrediente pe care poate chiar le ai in casa in acest moment.

Decoloarea parului acasa, cu ceai si lamaie

Ai nevoie de:

– 2, 3 linguri de apa fierbinte, in care sa pui un pliculet de ceai de musetel. Se lasa la infuzat. Dupa aceea, se adauga in ceaiul obtinut o lingurita de ceai si zeama de la o jumatate de lamaie.

Se amesteca ingredientele cu o pensula, pana cand se obtine o pasta omogena. Se aplica apoi pe suvite de par si se lasa timp de 15-20de minute, ca sa actioneze. Dupa aceea, se spala parul ca de obicei, cu sampon si cu balsam.

In cateva saptamani, se pot vedea schimbari uimmitoare ale culorii parului, fara a folosi deloc decolorant.

Articole pe aceeasi tema: Tratament cu ulei de cocos pentru par carunt

Un tratament cu ulei de cocos pentru par carunt face furori pe Internet. Mai multe site-uri de frumusete din strainatate scriu ca se poate vorbi deja de un remediu definitiv pentru a scapa de firele albe de par.

Uleiul de cocos este unul din ingredientele principale in mai multe tratamente de infrumusetare. Acest ulei este bogat in grasimi sanatoase si hraneste pielea in profunzime. Putine femei stiu ca uleiul de cocos este eficient si pentru tratarea podoabei capilare. Acesta, in combinatie cu uleiul de salvie, poate indeparta firele albe de par.

Ingredientele necesare

– 3 lingurite de ulei de cocos;
– 3 lingurite de ulei de salvie.

Aceste ingrediente trebuie amestecate intr-o cratita, la foc mic. In momentul in care se obtine o pasta omogena, solutia pentru par este buna de folosit.

Cum se aplica?

Aceasta pasta se aplica la radacina parului umed, inainte de culcare. Dupa ungerea de la radacina spre varf, capul trebuie acoperit de o caciula sau un material din plastic fin.

Acest remediu trebuie urmat o data pe saptamana, timp de o luna. Dupa primele doua saptamani, firele carunte de par vor capata o nuanta mai inchisa, apropiata de culoarea naturala a parului.

Ce face uleiul de cocos pentru frumusetea si sanatatea ta

– catifleaza pielea;
– indeparteaza pielea uscata de la nivelul fetei;
– exfoliaza in profunzime tenul;
– previne aparitia timpurie a ridurilor;
– vindeca bataturile sau ranile cicatrizate;
– calmeaza iritatiile, in special cele cauzate de materialele de proasta calitate a hainelor;
– incetineste procesul de imbatranire a pielii;
– stimuleaza cresterea parului;
– tin la distanta matreata;
– previne deteriorarea firelor de par.

Ajuta la echilibrarea hormonilor sexuali si este benefic pentru tiroida. Nuca de cocos este recomandata si persoanelor care urmeaza o cura de detoxifiere. Laptele de cocos, de pilda, este excelent pentru tratarea indigestiei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top