Connect with us

Revistateo.ro

O femeie din China a purtat o sarcina timp de 60 de ani. Cum a fost posibil? Cazul este unul uluitor. Afla despre ce este vorba.

Inedit

O femeie din China a purtat o sarcina timp de 60 de ani. Cum a fost posibil?

In 2009, o femeie din ChiNa a dat nastere unei mumii. Timp de 60 de ani, Huang Yijun a fost insarcinata. Femeia in varsta de 92 de ani a ajuns la medic acuzand dureri abdominale. Medicii au fost uluiti de ceea ce au descoperit.

Femeie insarcinata timp de 60 de ani

toti stim ca o sarcina dureaza, de regula, 9 luni. bineinteles, cu diferite fluctuatii. Asa ca, nu mica le-a fost mirarea medicilor cand au descoperit ca o femeie era insarcinata de mai mult de o jumatate de secol. Cum a fost posibil? Termenul folosit pentru astfel de cazuri se numeste „Lithopedion”. Sarcina nu poate fi dusa pana la capat cu succes, iar fatul se solidifica in timp ce se afla in uter.

In cazul lui Huang Yijun, povestea este una neasteptata. A fost insarcinata si, in urma complicatiilor, trebuia sa fie supusa unei interventii chirurgicale in timpul careia fatul mort ar fi urmat sa fie indepartat. Pentru ca nu avea o situatie materiala buna, femeia a refuzat sa faca o astfel de operatie. Nu avea alte alternative, asa ca a decis sa isi continue viata ca pana atunci, desi inca purta copilul mort. Si astfel au trecut 60 de ani.

Cand, la varsta de 92 de ani, femeia a juns la medic, ei au descoperit copilul de „piatra”. Un nou caz in care se putea vorbi despre Lithopedion. Numai ca, potrivit specialistilor, Lithopedion dureaza, de regula, 22 de ani, nu 60, adica de trei ori mai mult decat in mod obisnuit. Se pare ca, in astfel de cazuri, daca nu apar complicatii, femeile pot avea o viata normala, chiar daca poarta inca sarcina.

CITESTE SI: Kimberley Hainey, mama care a stat cu copilul ei mort in casa timp de 8 luni

In literatura medicala, s-au inregistrat numai 290 de astfel de cazuri. Bineinteles, povestea a atras atentia oamenilor care nu pot intelege cum a fost posibil ca femeia sa fie insarcinata atat de mult timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top