Connect with us

Revistateo.ro

Artistul de muzica rock, Butch Trucks, s-a sinucis in fata sotiei sale. Vestea trista a fost facuta de catre publicatia Rolling Stone.

Stiri

Artistul Butch Trucks a murit

Artistul de muzica rock, Butch Trucks, s-a sinucis in fata sotiei sale. Vestea trista a fost facuta de catre publicatia Rolling Stone.

Potrivit primelor informatii, cauza mortii este impuscarea in cap. Bateristul şi co-fondatorul trupei Allman Brothers Band avea 69 de ani.

Potrivit presei americane, o femeie neidentificata a sunat la numarul de urgenta 112 in jurul orei 6 dupa-amiaza, spunand ca sotul ei s-a impuscat.

Butch Trucks avea probleme financiare

La sosirea ambulantei, barbatul inca mai respira, insa s-a stins la scurt timp. Politia nu a facut declaratii in acest caz.

Presa de peste Ocean a dezvaluit ca in ultima perioada ca Trucks si sotia lui aveau probleme financiare si aveau datorii la Fisc. In anul 2011, cei doi au vandut o proprietate in Palm Beach cu 2 milioane de dolari, in conditiile in care aceasta era evaluata la o suma mult mai mare.

„Familia Trucks si Allman Brothers ii roaga pe fani si pe pieteni sa respecte intimitatea familiei in aceasta perioada trista de pierdere. Butch va juca un rol in viata si in inima noastra pentru totdeauna”. Este anuntul familiei lui Butch Trucks.


In 2014, Trucks si sotia lui au cumparat, cu 500.000 de dolari, aparatamentul in care artistul s-a impuscat.

Articole pe aceeasi tema:

A murit Mike Connors

A murit Fernando Soto, membru al trupei „Mi buen”

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top