Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Balan: "Intre mine si tatal meu exista un razboi rece"

Stiri

Andreea Balan: „Intre mine si tatal meu exista un razboi rece”

Pe scena radia de fericire, insa in inima ei suferea cumplit. Andreea Balan a inceput seria dezvaluirilor despre perioada in care canta in trupa Andre, alaturi de Andreea Antonescu.

Vedeta a recunoscut recent ca tatal ei o batea din cand in cand, iar acum face noi dezvaluiri explozive.

„Plangeam in culise, apoi trebuia sa zambesc”

„Eu plangeam în culise, apoi urcam pe scena si trebuia sa zambesc. Cand stau cu copilul meu îmi revin îm minte aceste lucruri. Mi-este frica sa nu fac vreo greseala. Nu vreau ca Ella, printr-un mic gest de care nu îmi dau seama, sa nu aiba vreo mica rana. Vreau sa ajunga un adult fara traume emotionale, fara complexe. Ani de zile mi-a fost frica sa cant, sa vorbesc.

Tatal meu a vazut-o pe Ella, politicos si atat. Asa sunt relatiile. De cand aveam 18 ani, relatiile au ramas asa reci, e un razboi rece. Încerc sa iert si sa uit anumite lucruri.

CITESTE SI: Andreea Balan: „Andreea Antonescu a fost batuta”

E foarte dificil cand un parinte spune: nu e adevarat, nu îti aduci bine aminte, nu ti-am dat nicio palma. Nu e ok cand un parinte traieste în negare. La terapie mi s-a spus sa nu mai cere confirmare. Poate e chiar asa crede. (…) Sunt într-o continua formare si îmi doresc sa ajung cea mai buna versiunea mea. Va trebui sa fac pace cu trecutul”, a declarat artista intr-o emisiune de televiziune.

„Mama a fost pasiva. Eu eram in concerte cu tata si mama era acasa, lucra. M-a ranit, dar nu mi-am dat seama la vremea respectiva”, a mai marturisit artista.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top