Connect with us

Revistateo.ro

Antonio Banderas a ajuns la spital de urgenta. Ce s-a intamplat cu celebrul actor si cum se simte in prezent? Afla raspunsul din acest material.

Stiri

Antonio Banderas a ajuns la spital de urgenta

Actorul Antonio Banderas a ajuns la spital. A trecut prin momente dificile dupa ce, in timpul antrenamentului, i s-a facut rau. Acesta acuza dureri in piept. Starul in varsta de 56 de ani a fost preluat de medici in scurt timp.
Dupa ce i-au acordat ingrijirile necesare, medicii au decis ca se afla in afara pericolului si poate fi externat. Potrivit presei, va fi tinut sub observatie in continuare, pentru ca specialistii sa se asigure ca nu vor mai exista astfel de episoade. Celebrul actor a tinut sa vorbasca in cuvinte apreciative despre medicii care s-au ocupat de el.

Despre Antonio Banderas

Antonio Banderas este un actor spaniol, cantaret si producator. S-a nascut pe 10 august 1960. A fost casatorit de doua ori. Mariajul cu Ana Leza a durat din 1987 pana in anul 1996, cand cei doi au divortat. Cea de-a doua casnicie, cu Melanie Griffith, a inceput in anul 1996 si s-a terminat in 2005. Actorul are un copil.

In timp ce lucra intr-un teatru, Antonio Banderas i-a atras atentia lui Pedro Almodóvar, un regizor spaniol. A debutat in anul 1982, iar primul film in care a avut un rol se numeste „Labyrinth of Passion”.

Printre filmele in care apare celebrul actor se numara: „My Mom’s New Boyfriend” („Mama are un nou iubit”), „You Will Meet A Tall Dark Stranger” („Vei întâlni străinul din visele tale”), „La piel que habito” („Pielea în care trăiesc”), „Black Gold” („Aurul negru”), „Knight of Cups” etc.

CITESTE SI: Cum arata vedetele in poza de buletin

Din 2015, Antonio Banderas locuieste in Cobham, un mic oras britanic. Petrecerile si stilul de viata din trecut nu ii mai atrageau atentia, asa ca in prezent prefera plimbarile in aer liber si viata lipsita de griji din micul oras in care locuieste. Timpul ii permite acum sa scrie scenarii. De asemenea, cand este liber, ii place sa faca miscare, sa se plimbe cu bicicleta. Iubeste natura si se bucura de ea si de surpizele placute pe care i le ofera in viata de zi cu zi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top