Connect with us

Revistateo.ro

Multe femei se confrunta cu aceasta problema. Coapsele mari reprezinta o mare problema pentru femei atunci cand se duc la cumparaturi de haine.

Stil de viata

Cum te imbraci daca ai coapsele mari

Multe femei se confrunta cu aceasta problema. Coapsele mari reprezinta o mare problema pentru femei atunci cand se duc la cumparaturi de haine.

Daca vrei sa fii la moda si sa ascunzi micile defecte, atunci trebuie sa alegi vestimentatia potrivita.

Una dintre principalele greseli pe care le fac femeile este la cumpararea pantalonilor. Daca ai talia mica, in schimb ai copasele mari, alege o pereche de pantaloni cu un numar mai mare. Evita pantalonii stramti si alege o pereche in care te simti lejer. Ulterior, poti ajuta talia pantalonilor la croitor, iar picioarele tale vor arata mult mai bine.

Alege blugii inchisi la culoare si evita-i pe cei in culori puternice. Vei da impresia astfel ca esti mult mai slaba, decat in realitate. Cumpara blugii drepti sau evazati si evita-i pe cei skinny, daca nu porti o bluza ceva mai larga pe deasupra.

Poarta lenjerie modelatoare  daca ai coapsele mari

O alta solutie pentru ascunderea coapselor mari este sa alegi o lenjerie modelatoare. Se gasesc in multe magazine si sigur vei gasi ceva care sa iti placa. Poarta o asemenea lenjerie atunci cand porti o fusta si o rochie si astfel vei parea mai slaba cu cateva kilograme. Cand cumperi o rochie, alege una plisata si evita-le pe cele pe corp care scot la iveala toate formele.

La fel si in cazul fustelor, alege fustele vaporoase si lungi, iar acestea vor reusi sa ascunda coapsele mari.

Articole pe aceeasi tema:

Cum sa te imbraci pentru a-ti subtia talia

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top