Connect with us

Revistateo.ro

Eclipsele lui 2017. Pe 11 februarie, la ora 02:32, ora Romaniei, va avea loc prima eclipsa a anului, o eclipsa de penumbra, cu Luna la 22 Leu 28, care face parte din ciclul Saros 114.

Horoscop Minerva

Eclipsele lui 2017

Eclipsele lui 2017. Pe 11 februarie, la ora 02:32, ora Romaniei, va avea loc prima eclipsa a anului, o eclipsa de penumbra, cu Luna la 22 Leu 28, care face parte din ciclul Saros 114.

Pentru Romania eclipsa se produce cu Luna in Casa diplomatiei si a relatiilor externe, a conflictelor. Vizeaza serviciile de aparare nationala, notarii si judecatorii Curtii Constitutionale. Precum si institutia Procurorului General, conjuncta cu Nodul Nord.

Posibil ca Romania sa impuna strainatatii recunoasterea programelor economice si sociale pe care le va adopta. Chiar daca vor mai fi carcotasi, de asta data se pare ca Romania va avea ultimul cuvant, spre satisfactia populatiei.

Putem afla despre o serie de aliante, mai mult sau mai putin indraznete, tratate comerciale asteptate, despre problemele in casatorie sau divortul unor persoane cunoscute. Dar si despre hotarari care vizeaza statutul femeii si situatiile de agresiune impotriva acesteia, sub toate formele ei.

Pe 26 februarie, la ora 16:58, se va produce o eclipsa de Soare inelara, cu Soarele conjunct cu Luna la 8 Pesti 12 si face parte din ciclul Saros 140.

Pentru Romania eclipsa se va produce la nivelul Casei identitatii nationale amplificand prin qvadrupla conjunctie Soare – Luna – Neptun – Nodul Sud componenta afectiva, in urma unor declaratii ale guvernantilor la adresa poporului, ceea ce ar putea starni un val de proteste.

Casa 1 reprezinta natiunea sau grupul ca intreg, tara si locuitorii sai si, de multe ori, starea fizica a populatiei.

Varsatorul este reprezentativ pentru imaginea de sine, corespunde miturilor sociale si caracteristicilor nationale. Eclipsa de Soare in aceasta casa vizeaza afacerile interne, populatia din orase, conditiile generale de trai, determina psihologia maselor si opiniile la nivel local, dar poate indica si o schimbare la nivel de natiune, o rasturnare de situatie care implica colectivitatea.

Pe 7 august 2017, vom avea parte, in jurul orei 20:10, de o eclipsa partiala de Luna, cu astrul noptii la 15 Varsator 25. Eclipsa face parte din seria Saros 119.

Vom constata ca dusmanii nu dorm, ci stau la panda, Luna este in Casa a 12-a. Ma gandesc ca nu cumva Romania sa fie din nou ultima roata de la caruta in procesul socio-politico – economic european. Sa nu fie din nou amanata sau exclusa de la o serie de drepturi comunitare. Eclipsa vizeaza sistemul sanitar, modul in care se aplica legea, orice spatiu coercitiv – institutii cu caracter punitiv, locuri care semnifica izolarea sau detentia, organizatiile de caritate, actiunile secrete, precum si agentiile guvernamentale sub acoperire, dar si dusmanii nestiuti.

Putem primi confirmarea asupra unor lucruri pe care doar le banuiam sau omenirea afla secrete, nu tocmai placute, legate de sanatate, activitati teroriste, luarea de ostatici. Ies la lumina actiunile de manipulare ale unora, probleme legate de drepturile omului, actiuni care vizeaza criminalitatea si penitenciarele, lumea a treia, activitatile de spionaj, teatrele de razboi sau conditiile unui exil sub acoperire.

Eclipsele lui 2017. Pe 21 august, ultima eclipsa din an

In sfarsit, pe 21 august 2017 va avea loc ultima eclipsa din an, o eclipsa totala de Soare, la ora 20:30, cu Soarele la 28 Leu 52.

Eclipsa face parte din seria Saros 145. Sunt vizate relatiile de afaceri si cele contractuale. Acum vorbim despre relatiile Romaniei cu celelalte state din UE si despre semnarea unor tratate, prea mult timp amanate, apararea nationala, decizii surpinzatoare ale unor judecatori, dusmanii stiuti.

Eclipsa de Luna atinge latura emotiilor si afectivitatii – amplifica temeri interioare vis-a-vis de lucrurile care ne-au scapat din vedere sau pe care nu le-am luat in calcul atunci cand trebuia, este butonul declansator al avertismentelor pe care intuitia ni le transmite cu cateva saptamani inainte ca eclipsa sa se produca, tensionarea brusca a relatiilor.

Dar aduce si revelatii si momente care vor culmina si vor completa diverse atitudini fata de societate, de familie, de boala, de medic. Hotararea brusca de a merge la un control medical, acceptarea unei interventii chirurgicale pe care am amanat-o de atatea ori sau introducerea unui medicament nou in linia de tratament. Decizia de a schimba ceva in viata noastra, o conduita medicala, un regim de viata, un mod de alimentatie, o cura de slabire etc.

Poate devoala o adancire a propriei cunoasteri, insotita de introspectie si menita sa ne ajute sa ne cunoastem pe noi insine, constientizarea unor lucruri. Fapte si evenimente pe care le-am igonorat pana pana in acel moment, care ne-au provocat suferinta ori bucurii inainte de vreme. Relatii pe care le credeam simple si care acum se dovedesc extrem de complicate.

Eclipsa de Soare provoaca la noi experiente

Este de retinut ca eclipsa de Soare umple de energie, pregateste de actiune, pregateste terenul pentru proiecte noi. Provoaca la noi experiente vizavi de relatiile cu ceilalti.

In plan personal, ne putem confrunta cu o amplificare a EU-lui. Incapatanare, orgolii, eclipsa face atingere cu idealurile noastre care acum se pot schimba. Mai precis, se pot redirectiona, poate aduce crize de identitate, deschidere spirituala. Dar si cresterea frecventei crizelor depresive, de personalitate multipla sau maniaco-depresive, dependenta de medicamente ori de droguri, poate duce la accidente de tip supradoza.

Mai poate aduce constientizarea unor calitati latente – bioenergie, clarviziune, clarauditie, si pe care eclipsa le poate activa, da vitalitate si experiente inedite la nivel de constient/subconstient, sanatate/boala etc.

Articole pe aceeasi tema:

Astrologie: Eclipsa solara schimba destine. Cum iti afecteaza zodia?

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top