Connect with us

Revistateo.ro

Retete naturiste fabuloase pentru curatarea rinchilor! Sucuri si ceaiuri-minune

Naturiste

Retete naturiste fabuloase pentru curatarea rinchilor! Sucuri si ceaiuri-minune

Responsabili de curatarea organismului uman sunt rinichii. Rinichii sunt o parte esentiala a aparatului excretor. Prin execretie, rinichii elimina prin urina substantele nefolositoare organismului si reguleaza controlul compozitiei urinei, prin productia hormonala. Sanatatea rinichilor inseamna sanatatea organismului, in ultima vreme fiind constatate tot mai multe cazuri cu tineri care au piatra la rinichi.

Exista insa remedii pentru curatarea rinichilor care nu includ medicamente. De exemplu, un suc special consumat in fiecare dimineata curata rinichii. Sucul contine o ceasca de coacaze negre, o felie de pepene rosu, un mar cu coaja, o ceasca de afine si alta de rosii.

Sucul rezultatul din combinatia fructelor de mai sus, consumat dupa  30 de minute de stat in frigider, nu mai are aceleasi proprietati terapeutice. Fructele de mai sus se transforma in suc cu ajutorul blenderului. Sucul poate fi consumat in loc de micul dejun, deoarece este extrem de hranitor.

Mai exista si alte metode naturiste de curatare a rinichilor, care includ ceaiuri si plante medicinale: varza, usturoi, ceai din cozi de cirese, ceai de matase de porumb sau fructe de padure.

 

 

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Petronela

    2014-08-10T18:51:46+03:00 at 2014-08-10T18:51:46+03:00

    Buna ziua !As vrea sa stiu acest suc este valabil si pt cei ce au deja piatra la rinichi sau e doar pt cei cu nisip???Multumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top