Connect with us

Revistateo.ro

Un caz care a uimit pe toata lumea. O femeie din Croatia a fost gasita moarta dupa 42 de ani. Se uita la televizor... Povestea este neasteptata.

Inedit

O femeie din Croatia a fost gasita moarta dupa 42 de ani. Se uita la televizor…

Multe persoane au fost gasite moarte dupa mai multi ani de la trecerea lor in nefiinta. Hedviga Golik este una dintre ele. Nimeni nu stia ce s-a intamplat cu femeia care, timp de 42 de ani a fost data disparuta. A fost descoperita dupa aproape o jumatate de secol de la moarta sa. Ce s-a intamplat cu ea?

Femeie din Croatia gasita moarta dupa 42 de ani

Hedviga Golik a fost gasita in fata televizorului dupa 42 de ani de la moartea ei. Potrivit celor care au investigat cazul, femeia si-a facut un ceai inaite de a se aseza pe canapea in fata televizorului. Ceasca inca se afla langa ea, 42 de ani mai tarziu.

Femeia s-a nascut in 1924. Ultima data fusese vazuta in 1966. De atunci, nimeni nu mai stia nimic de ea. Vecinii ei credeau ca s-a mutat in capitala. Trupul ei a fost gasit de autoritati 42 de ani mai tarziu, cand au intrat in apartament pentru a stabili cine este proprietarul. Politia nu intelege cum a fost posibil ca femeia sa fie moarta atat de mult timp la ea in apartament, fara ca cineva sa afle lucrul acesta.

Cand au intrat in apartament, oamenii legii au avut senzatia ca se afla intr-un loc in care timpul s-a oprit. Vecinii au fost socati de acea desoperire. Jadranka Markic avea numai 9 ani cand Hedviga Golik a fost vazuta ultima data in viata, dar isi aduce aminte de ea. Spune ca aceasta era o femeie tacuta si retrasa, dar politicoasa. Toti cei care o cunosteau credeau ca a plecat din apartamentul ei si s-a mutat in capitala pentru a locui impreuna cu rudele. Nimeni nu se astepta ca femeia sa fie moarta in propria locuinta atat de mult timp.

Este un caz care i-a luat prin surprindere pe toti care au auzit de el, in special pe cei care o cunosteau pe femeie. Nimeni nu intelege cum a fost posbil ca Hedviga Golik sa fie gasita in casa dupa atat de mult timp.

Articole pe aceeasi tema:

A primit un telefon si a inceput incendiul. Cel mai misterios caz de disparitie

A intrat intr-o casa parasita si apoi a regretat profund. Ce a vazut inauntru

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top