Connect with us

Revistateo.ro

Actorul Chris Salvatore s-a mutat in casa cu vecina lui, in varsta de 89 de ani. De ce a facut asta

Inedit

Actorul Chris Salvatore s-a mutat in casa cu vecina lui in varsta de 89 de ani. De ce a facut asta

Actorul hollywoodian Chris Salvatore a facut un gest pe care putini oameni l-ar face fata de un varstnic. Tanarul artist s-a mutat in casa cu vecina lui, o batranica de 89 de ani.

Vecina i-a devenit bunica

Norma Cook sufera de leucemie si nu isi permite sa isi angajeze o infirmiera ca sa o ajute. Profund impresionat de povestea Normei, Salvatore a decis sa o ia in casa pentru a avea grija de ea.

„Norma imi zice ca sunt nepotul pe care nu l-a avut niciodata”, a marturisit Chris pentru ziarul american USA Today. Tanarul in varsta de 31 de ani tine la Norma ca la bunica lui si este extrem de bucuros ca poate sa aiba grija de ea.

Femeia s-a aflat intre viata si moarta inainte de Craciun. Boala s-a agravat atat de tare incat medicii au spus ca doar un miracol o va tine in viata. Femeia a rezistat, iar astazi are parte de cea mai buna ingrijire de la nepotul ei adoptiv.

Chris a devenit eroul vecinei sale

„Nimic nu ma putea face mai fericita decat faptul ca a vrut sa ma mut cu el”, povesteste batrana pentru USA Today. Tanarul a ales sa stea cu vecina lui dupa ce a aflat ca Norma va trebui sa stea intr-o casa de batrani sau in spital, unde sa fie ingrijita. Nu a dorit ca femeia sa aiba soarta miilor de batrani din California, gest laudat pe retelele de socializare si in mass-media americana.

CITESTE SI: Sfaturi de viață de la o bătrânică de 90 de ani

Astfel de gesturi sunt foarte rar, dar ele ne demonstreaza ca umanitatea nu va muri niciodata. Ce parere ai despre decizia pe care a luat-o cunoscutul actor american? Tu ai face asta pentru o persoana aflata la voia sortii?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top