Connect with us

Revistateo.ro

A murit actorul Andre Arruda. Avea 33 de ani. suferea de o boala genetica rara, acre il impiedica sa creasca. A pierdut lupta cu aceasta.

Stiri

A murit actorul Andre Arruda. Avea 33 de ani

Doliu in lumea filmului. Indragitul actor Andre Arruda s-a stins din viata. Avea 33 de ani. Intreaga viata a purtat o lupta cu sindromul Morquio. In urma unor complicatii aparute din cauza bolii rare de care suferea, actorul a murit.

Andre Arruda a murit la 33 de ani

Jana Abrams, agentul actorului, a scris pe pagina sa de Facebook cateva cuvinte destre nefericitul eveniment si despre actor: „Ca actor, comedian si scriitor, Andre va fi mereu amintit ca fiind omul mic ce ne-a facut sa radem in stil mare”.

Andre Arruda s-a nascut pe 11 martie 1983 in Kitchener, Ontario, Canada. S-a nascut cu sindromul Morquito, o boala genetica rara, care il impiedica sa creasca. Unul dintre efectele negative ale acesteia este dificultatea de a merge. In 2008 a fost lovit de o masina in timp ce isi conducea scuterul.

Dupa ce au aflat ca Andre Arruda s-a stins din viata, mai multi actori i-au adus un tribut acestuia. Kirsten Rasmussen a postat urmatorul mesaj pe Twitter: „Ce impact extraordinar a avut asupra acestei comunitati! Atat de amuzant si bun si puternic”. A lasat un gol imens in inimile parintilor lui, Louis si Teresa Arruda. Mai avea un frate, Mark.

Andre Arruda a avut roluri in mai multe filme si seriale: „Kenny vs. Spenny” (2006), „The Slow Die Quickly” (2007), „Hank and Mike” (2008), „The Jon Dore Television Show” (2008), „Freak Encounters” (2010), „Urban Legends” (2011), „The Ron James Show” (2012), „The Story of Luke” (2012), „Pop the Grapes” (2013), „Nine Plus One” (1014), „Warehouse 13” (2014), „Ryan Gosling Must Be Stopped” (2014).

Vestea ca indragitul comedian s-a stins din viata i-a luat prin surprindere pe fani. Dupa ce s-a luptat toata viata cu o boala cumplita, care il impiedica sa creasca, actorul a pierdut lupta cu sindromul Morquio la varsta de 33 de ani. A lasat in urma o familie indurerata, dar si numerosi fani care, acum, sunt in doliu.

Articole pe aceeasi tema:

Actorul Chris Salvatore s-a mutat in casa cu vecina lui in varsta de 89 de ani. De ce a facut asta

A murit actorul John Hurt

Surse fotografie: ebosscanada.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top