Connect with us

Revistateo.ro

Un barbat a gasit un caine ratacit. Ce mesaj neasteptat a vazut pe zgarda lui... Mesajul l-a luat prin surprindere. Povestea cainelui este surprinzatoare.

Inedit

Un barbat a gasit un caine ratacit. Ce mesaj neasteptat a vazut pe zgarda lui…

Tyler Wilson isi alimenta masina cand a vazut un caine frumos ratacind pe strada. Credea ca s-a pierdut, din moment ce nu ii vedea stapanul prin zona. A decis sa se uite pe zgarda lui, in speranta ca va gasi informatii referitoare la stapan. A fost surprins de ceea ce a citit.

Ce scria pe zgarda unui caine ratacit. Mesajul l-a surprins pe omul care a gasit animalul

In locul unor date de contact, Tyler Wilson a gasit un mesaj scurt: „Numele meu este Dew. Nu m-am ratacit. Imi place sa hoinaresc. Spune-mi sa merg acasa”. Tot ce a trebuit sa faca barbatul a fost sa-i spuna cainelui sa mearga acasa, ceea ce a si facut.

Barbatul a postat pe contul lui de pe Twitter imagini cu Dew si un scurt text: „Lui Dew ii place aventura”. Mandey Lee a gasit postarea barbatului si a raspuns: „Este acasa, doarme. A avut o intalnire la departamentul de pompieri in aceasta seara, dar iti va da detaliile mai tarziu, in cursul acestei saptamani”. De asemenea, a postat si o imagine cu cainele, care dormea pe canapea. O alta familie a postat imagini cu Dew, iar acum cainele are propriul cont pe Facebook.

Unii oameni sunt de parere ca animalele de companie nu ar trebui lasate sa paraseasca locuinta, avand in vedere ca oricand se pot intampla evenimente nefericite. Totusi, se pare ca Dew locuieste intr-o zona linistita si nu este expus pericolelor. Este un caine caruia ii place aventura si cei care il cunosc se declara bucurosi ca animalul este in regula.

Povestea lui Dew este una neobisnuita, care a atras atentia multora. Nu in fiecare zi iti iese in cale un caine caruia ii place sa hoinareasca si care iubeste aventura. A devenit o vedeta locala care schimba imediat dispozitia oamenilor care il intalnesc.

Articole pe aceeasi tema:

Cum preiau animalele trasaturile stapanilor

Boli prevenite de animale, prin simpla lor prezenta

Surse fotografie: Tyler Wilson/Twitter

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top