Connect with us

Revistateo.ro

Eveniment astrologic important între 13-20 noiembrie. Cum sunt afectate zodiie de confucta lui Venus cu Jupiter

Horoscop

Jupiter retrograd in Balanta din 6 februarie. Cum sunt afectate zodiile

Cu mersul retrograd al planetei Jupiter in Balanta, zodiile vor avea alaturi de ele un aliat de nadejde, dar si un inamic. Planeta Tentatiilor sau a Iubirii, cum mai este cunoscuta, va face ordine in viata mai multor nativi.

Jupiter retrograd in Balanta din 6 februarie

Perioada in care Jupiter se va afla in mers retrograd in zodia de aer va fi de 5 luni. Isi va incheia tranzitul pe 9 iunie, zi din care Balantele vor face cele mai mari schimbari din viata lor.

Planeta Jupiter in astrologie

Planeta Jupiter este considerata una dintre planetele care se ocupa de viata sociala, de tot ce tine de comunicare, de integrarea in mediu. Jupiter este si Cupidon, mai ales pentru semnele zodiacale de aer. Mersul retrograd al acestei planete indeamna de cele mai multe ori la largirea orizontului intelectual si la aprofundarea cunostintelor legate de spiritualitate, ezoterism etc.

Ce se intampla cu zodiile in urmatoarele 5 luni?

Jupiter va fi de partea nativilor nascuti in zodiile Balanta, Gemeni, Capricorn, Fecioara, Leu, Varsator si Pesti. Acesti nativi vor trece la nivelul urmator in toate sectoarele, in special in cel profesional.

Nativul Fecioara si nativul Pesti au ocazia sa experimenteze munca in strainatate, iar tinerii nascuti in aceste doua zodii pot obtine o bursa de studii in afara. Capricornul si Leul pluseaza din punct de vedere amoros, iar Varsatorul si Balanta isi vor schimba complet atitudinea in relatie, spre binele lor.

CITESTE SI: Minerva: Venus incepe ciclul retrogradarii pe 30 ianuarie. Cum sunt afectate zodiile

Zodiile care vor avea o perioada ceva mai ingreunata sunt Berbec, Taur, Scorpion si Sagetator. Nativul Sagetator trebuie sa isi consolideze mai bine pozitia sociala in urmatoarea perioada daca vor rezultate bune. Cat despre Berbec si Taur, amandoi se afla in aceeasi ipostaza karmica: nu isi pot ierta greselile trecutului.

1 Comment

1 Comment

  1. Ionescu ion

    2017-02-10T18:43:18+02:00 at 2017-02-10T18:43:18+02:00

    Despre zodia Rac ce se poate spune ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top