Connect with us

Revistateo.ro

Citeste sfatul saptamanii 6-13 februarie 2017 si vezi ce te indeamna astrele sa faci.

Horoscop saptamanal

Sfatul saptamanii 6-12 februarie 2017 pentru fiecare zodie

Citeste sfatul saptamanii 6-12 februarie 2017 si vezi ce te indeamna astrele sa faci.

Sfatul saptamanii 6-12 februarie 2017 pentru fiecare zodie

BERBEC

Saptamana aceasta pot aparea probleme financiare, asa ca ai grija pe cei dai banii. Nu face tranzactii riscante, pentru a nu sta apoi toata luna fara bani.

TAUR
Evita, pe cat posibil, tensiunile de orice fel. Risti sa pierzi lucruri si persoane daca nu te controlezi. Lasa lucrurile sa treaca de la tine si fii mai calm in zilele care urmeaza.

GEMENI

Nu poi face tot ce ai vrea tu doar dand din palme. Trebuie sa fii ceva mai rabdator, sa ai incredere in cei din jurul tau si sa fii mai relaxat. Totul va fi bine, daca vrei si tu acest lucru.

RAC
Este momentul sa iei decizii importante, care iti vor influenta radical viata in urmatoarea perioada. Gandeste-te de mai multe ori inainte de a spune ceva.

LEU
Relaxeza-te zilele acestea, caci surmenajul nu iti face deloc bine. Bucura-te de liniste si de compania celor dragi. Nu ai nevoie de complicatii zilele care urmeaza.

FECIOARA
Pune-te cu burta pe carte si da tot ce ai mai bun zilele acestea. Poti primi o promovare si o marire de salariu. Nici ca nu ar putea fi un motiv mai bun ca sa iti demonstrezi valoarea.

BALANTA
O suma mare de bani se asteapta la orizont. Investeste banii cu masura si asigura-ti linistea financiara pentru urmatoarele luni. Daca nici nu tu nu stii sa faci bani, atunci nimeni nu stie.
SCORPION

Ti se intampla multe momente placute in aceasta saptamana si nu poti decat sa te bucuri de ele, sa le apreciezi si sa le transmiti si celorlalti bucuria ta.
SAGETATOR

Pe 5 si pe 6, da tot ce ai mai bun in viata profesionala si cea personala. Demonsteaza-le tuturor ca esti indispensabil oriunde te duci. Zile bune pe 5 si pe 6 februarie.

CAPRICORN

Surprizele se tin in lant la serviciu. Proiectul la care lucrezi are succes, iar tu impreuna cu echipa va bucurati de rezultate si de aprecierea sefilor. Acasa, lucrurile merg la fel de bine.

VARSATOR
Te vei simti bulversat de o decizie care te priveste si pe care nu o poti schimba tu, asa cum ti-ai dori. Pe 11 februarie, amintiri de altadata te vor coplesi.

PESTI

Fa curatenie in viata ta si scapa de toate persoanele si lucrurile care iti fac rau. Achita-ti datoriile pentru a nu avea probleme cu cei care te-au imprumutat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top