Connect with us

Revistateo.ro

Se spune ca forma mainilor, dar si a degetelor, dezvaluie lucruri despre personalitatea ta. Degetul inelar, in primul rand, spune multe despre tine.

Stil de viata

Ce spune degetul inelar despre personalitatea ta

Se spune ca forma mainilor, dar si a degetelor, dezvaluie lucruri despre personalitatea ta. Degetul inelar, in primul rand, spune multe despre tine.

La o prima vedere, pooate parea irelevanta lungimea degetelor, insa specialistii spun ca nu este chiar asa.

Tot ce poti face pentru a vedea ce spune forma degetului inelar despre personalitatea ta este sa il compari pe acesta cu degetul aratator.

Degetul inelar

In cazul in care degetul inelar este mai lung decat degetul aratator, inseamna ca esti fermecator si logic. Iti plac lucrurile care sunt logice inca de la prima vedere. Nu exista o problema pe care sa nu fii capabil sa iesi din ea sau sa ii schimbi cursul. Chiar daca poti deveni agresiv repede, la fel de repede poti vea compasiune pentru cineva.

Daca degetul inelar si degetul aratator au aceeasi lungime, atunci se spune despre tine ca esti increzator. Ai incredere ca poti face orice iti propui si lupti pentru acest lucru. Esti eficient in orice domeniu te implici si esti un angajat de baza in compania in care lucrezi.

Preferi sa lucrezi singur, pentru atinge obiectivele intr-un mod eficient. Insa, chiar daca unii cred acest lucru, nu esti un introvertit. De asemenea, in mod obisnuit iti stabilesti si iti propui obiective mult mai mari.

Ce se intampla daca ai degetul inelar mai mic decat degetul aratator

Daca degetul inelar este mai scurt decat degetul aratator, despre tine se spune ca esti linistit si relaxat. Ai castigat titlul de pacifistul grupului, iar tipetele si cuvintele grele nu iti sunt pe plac. eviti conflictele cat poti de mult. In cazul in care ajungi la un anumit punct, atunci te pierzi cu firea. Insa nu se intampla prea des acest lucru.

Articoe pe aceeasi tema:

Cancerul de piele poate fi anuntat de degetele de la picioare. Afla cum!

Sufla spre degetul mare si vei scapa de aceste doua frici

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top