Connect with us

Revistateo.ro

Cezara Dafinescu, la un pas de moarte din cauza unei operatii eronate

Stiri

Cezara Dafinescu, la un pas de moarte din cauza unei operatii eronate

Nu exista moment in care Cezara Dafinescu sa nu zambeasca, insa putini stiu prin ce a trecut prin viata si ce se ascunde in spatele chipului ei aparent fericit. Indragita actrita, care s-a remarcat inca din Epoca de Aur, a ajuns din nou pe masa de operatie.

Operata gresit

Cezara a suferit o interventie chirurgicala pentru a scapa de carje si de baston, saptamana trecuta. Actrita a fost nevoita sa se opereze din cauza unei alte interventii chirurgicale gresite, facuta in 2015 la Spitalul Municipal. In ultima vreme, vedeta nu mai putea participa la spectacole decat in carje, iar durerea de picioare o incomoda teribil.

De aceasta data, Cezara Dafinescu a fost operata la Spitalul Clinic de Ortopedie Foisor, la doctorul Stoica. Operatia a durat 8 ore, scrie ziarul Click!. „Medicii au ramas uimiti si, i-ar fi zis actritei ca proteza anterioara a fost montata gresit. Practic se sprijinea pe o vena si putea oricand sa-i perforeze burta. Din cauza surubului, Cezara a facut o infectie, care putea sa dea in septicemie”, au povestit surse medicale pentru Click.

CITESTE SI: Adela Popescu a ajuns la spital. Vedeta a fost operata

Conform aceleiasi surse, actrita a fost nevoita sa ia antibiotic foarte puternic, dar si vitamine pentru imunitate recomandate de terapeut. Durerile actritei au fost atenuate prin energochiropractica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top