Connect with us

Revistateo.ro

Daca ai hotarat sa iti schimbi culoarea aprului, iata ce trebuie sa stii daca iti vopsesti parul negru. Informatiile te pot ajuta sa iei decizia corecta.

Par & Coafuri

Ce trebuie sa stii daca iti vopsesti parul negru

Ai horat sa iti vopsesti parul? Daca vrei sa treci la o culoare inchisa, atunci mai jos vei gasi cateva informatii care iti pot fi de folos. Iata ce trebuie sa stii daca iti vopsesti parul negru.

Iti vopsesti parul negru? Ce este bine sa stii

Trebuie sa te gandesti si la sprancene. Daca va fi o schimbare extrema (daca, de exemplu, vei trece de la blond la negru), atunci vei avea in vedere si culoarea sprancenelor. Nu poate fi o diferenta mare intre nuanta parului si cea a sprancenelor. Nu incerca acasa sa iti vopsesti sprancenele. Un profesionist va fi atent si astfel nu exista riscul de a-ti intra in ochi vopseaua care contine chimicale.

Exista mai multe nunate, asa ca daca iti vopsesti parul negru, trebuie sa ai in vedere anumite aspecte. Sunt nuante diferite pentru cele care isi doresc sa acopere firele albe de par, si alte nunate vor fi folosite pentru unele tipuri de par. Asa ca, inainte de a lua decizia finala, consulta-te cu un specialist. Sau te poti documenta si singura, avand in vedere ca acum gasesti multe surse de informatii pe internet.

Reactii alergice. Vopseaua de par inchisa la culoare contine mai multe substante decat celelalte tipuri de vopsea. Acestea iti pot irita pielea, deci inainte de a o aplica pe par ar fi indicat sa faci un test. In urma acestuia vei stabili daca este in regula sa o folosesti sau nu. Nu sunt frecvente astfel de reactii alergice, dar ele pot sa apara. Asa ca, daca stii ca ai o anumita sensibilitate, ar fi mai bine sa verifici inainte.

Parul vopsit poate fi greu de intretinut

Poate fi greu de intretinut daca optezi pentru o culoare foarte diferita de nuanta parului tau. Pregateste-te pentru radacinile vizibile, ce ar trebui vopsite din nou dupa 3 sau 4 saptamani.

Va fi dificil sa iti schimbi din nou culoarea parului. Nu imposibil, dar greu, avand in vedere ca daca esti o persoana careia ii place sa isi schimbe des culoarea parului, obiceiul acesta ar putea avea efecte nocive asupra podoabei tale capilare. Trebuie sa treaca printr-un proces complex pentru a ajunge la o alta culoare, mai deschisa.

Vei schimba si modul in care te machiezi. Dupa ce iti vopsesti parul, este posbili sa fii nevoita sa te machiezi intr-un alt mod. Va fi momentul sa experimentezi si sa afli ce ti se potriveste dupa acea transformare.

Pregates-te si pentru alte schimbari. Parul negru iti va face pielea sa para mult mai luminoasa si, de asemenea, iti va scoate in evidenta ochii.

Articole pe aceeasi tema:

Cum îndepărtezi vopseaua de păr cu bicarbonat de sodiu

9 sfaturi să nu-ți distrugi părul când ți-l vopsești

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top