Connect with us

Revistateo.ro

Afla cum poti sa slabesti mancand. Sfaturile specialistilor te vor ajuta sa lupti cu kilogramele in plus. Afla care sunt acele cateva reguli de respectat.

Cura de Slabire

Afla cum poti sa slabesti mancand. Sfaturile specialistilor

Specialistii vin cu vesti bune pentru cei care credeau ca pot slabi numai daca se vor infometa. Poti lupta cu kilogramele in plus si intr-un alt mod. Cum? Mancand. Daca iti vei supune corpul unor restrictii alimentare severe, vei avea probleme de sanatate. Le poti evita foarte usor, respectand cateva reguli simple. Afla care sunt ele si cum poti sa slabesti mancand. Nu vei avea probleme de sanatate si vei slabi frumos.

Cum slabesti mancand

Combate balonarea. Multe persoane au probleme digestive, iar balonarea se afla printre ele. Motivul pentru care apare este acela ca unii oameni au ca mese principale micul dejun si cina. Iar in timpul noptii consuma mai multe alimente decat ar fi cazul. In spatele acestui obicei poate fi programul incarcat, de exemplu. Nu iti permite sa ai mese fixe. Totusi, pentru a combate balonarea, este bine sa iti ajuti sistemul digestiv. Este recomandat sa mananci de 6 ori pe zi, dar in cantitati mai mici. Poti consuma si ceai verde deoarece ajuta digestia.

Un alt motiv pentru care apare balonarea este lipsa vitaminei D in corp. De asemenea, hipotiroidismul este o alta cauza. Tocmai pentru a afla motivul este bine sa mergi la medic pentru a-ti face cateva analize de rutina. Astfel iti va fi usor sa gasesti un regim alimentar potrivit. Il poti personaliza tinand cont de starea de sanatate. Si, bineinteles, poti manca fara sa-ti faci probleme in privinta kilogramelor. Acestea vor fi in scadere dupa ce vei invata cum sa combati balonarea care apare din motive medicale sau din cauza modului in care mananci.

Adauga grasimi sanatoase in alimentatia ta. Te poti ingrasa daca nu consumi suficiente fibre. Corpul tau are nevoie de ele, asa ca asigura-te ca mananci cereale. De asemenea, este ideal sa incluzi in regimul tau alimentar si grasimi sanatoase (avocado, nuca de cocos etc.). Contin substante nutritive de care corpul uman are nevoie.

Articole pe aceeasi tema:

Trucuri de slabit de la fotomodele

Legatura dintre plans si slabit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top