Connect with us

Revistateo.ro

Traficul aerian se desfasoara in conditii normale

Stiri

Aeroporturi Bucuresti: Traficul aerian se desfasoara in conditii normale

Traficul aerian se desfasoara in conditii normale, transmite Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti Baneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfasoara în conditii de iarna.

Nicio cursa nu este anulata pe Aeroportul Henri Coanda din cauza conditiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare de pâna la o ora, determinate de degivrarea aeronavelor.

Se intervine cu utilaje

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru mentinerea suprafetei de miscare în conditii optime. Pistele, platformele si carile de rulare a aeronavelor sunt deschise si operaționale, fiind asigurate conditiile pentru desfasurarea operatiunilor aeriene.

Informatii în timp real despre situatia zborurilor pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pot fi gasite pe pagina de web bucharestairports.ro.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti recomanda pasagerilor sa îsi ia masurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top