Connect with us

Revistateo.ro

Kilogramele in plus iti dau dureri de cap? Pe langa o alimentatie sanatoasa si echilibrata, poti face un anumit lucru care iti va veni in ajutor.

Cura de Slabire

Afla ce poti face pentru a lupta cu kilogramele in plus. Metoda este una surprinzatoare

Vrei sa slabesti? Poate iei deja masuri. Sportul si alimentatia sanatoasa te pot ajuta sa ajungi la greutata dorita. Totusi, mai poti face ceva pentru a slabi. Specialistii au ajuns la concluzia ca daca vei mirosi (fara a manca) anumite alimente, vei slabi. Afla care este motivul pentru care se intampla lucrul acesta. Poti scapa de kilogramele in plus folosind o metoda neasteptata.

De ce slabesti daca vei mirosi urmatoarele alimente?

Ulei de masline. Cercetatorii din Germania au observat in timpul unui studiu ca persoanele care au consumat iaurt cu aroma de ulei de masline au pierdut mai multe calorii. Motivul pentru care se intampla lucrul acesta te poate surprinde. Se pare ca aroma uleiului de masline le-a taiat pofta de mancare. Au mancat mai putin, deci au slabit.

Banane verzi. Potrivit studiilor, participantii care au mirost banane verzi nu au simtit ca le este foame pentru mai mult timp.

Usturoi. O cercetare din anul 2012 a subliniat faptul ca aroma puternica a usturoiului te poate ajuta sa slabesti. Cei care au mirost usturoiul au mancat mai putin in timpul zilei.

Grapefruit. Este bogat in vitamina C. Foarte multi oameni care vor sa piarda kilogramele in plus consuma grapefruit. Specialistii vin cu vesti bune. Se pare ca vei slabi si daca vei mirosi fructul acesta. Motivul este acelasi ca in cazul alimentelor enumerate mai sus. Aroma fructului iti va taia pofta de mancare.

Fenicul. Aroma sa puternica va fi suficienta pentru a te ajuta sa ajungi la greutatea la care visezi. Dupa ce vei mirosi feniculul, nu vei mai simti nevoia sa mananci mult.

Mere verzi. Aroma acestui fruct iti va veni in ajutor. Inlatura pofta de mancare.

Poti incerca aceasta metoda. Specialistii sustin ca iti da o mana de ajutor daca vrei sa slabesti. Desigur, este important sa ai si o alimentatie echilibrata si sanatoasa si sa faci miscare. Pentru a avea un corp nu numai frumos, dar si sanatos.

Articole pe aceeasi tema:

Alimentele care te ajuta sa dormi intreaga noapte

Cele doua alimente nocive pentru tiroida

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top