Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce poti sa faci de Ziua Indragostitilor daca nu esti intr-o relatie. Chiar daca nu ai un partener de cuplu nu inseamna ca nu te poti distra.

Cuplu

Ce sa faci de Ziua Indragostitilor daca nu esti intr-o relatie

Doar pentru ca momentan nu esti intr-o relatie nu inseamna ca nu trebuie sa te bucuri de Ziua Indragostitilor. Te-ai putea implica in diferite activitati. Profita de ziua aceea chiar daca nu ai un partener de cuplu. Nu trebuie sa vezi ziua de 14 februarie ca pe o zi de care abia astepti sa scapi.

Ce sa faci de Ziua Indragostitilor daca nu esti intr-o relatie

Rasfata-te. Permite-ti sa faci un lucru pe care ti-l doresti. Fa Ziua Indragostitilor una speciala.

Ia-ti o scurta vacanta. Mergi cu prietenele undeva. Profitati de ziua aceea pentru a face ceva ce va doreati de foarte mult timp.

Inscrie-te la un curs. Poate fi un curs de gatit, de fotografie etc. Poti face ceea ce iti place.

O zi la SPA. Daca iti doreai de mult timp sa ajungi la SPA, insa ai tot amanat, Ziua Indragostitilor ar putea fi momentul perfect.

Isi in oras cu prietenele. Puteti merge la restaurant, bar sau karaoke. Orice ati alege, asigurati-va ca va veti distra.

Invita-ti prietenele la tine. Va fi o seara a fetelor. Vizionati un film impreuna, gasiti un joc distractiv, dansati etc.

Citeste. Ce poate fi mai placut decat sa te pierzi in paginile unei carti? Este o activitate pe care o poti lua in considerare.

Petrece ziua cu copiii tai (daca esti mama). Ziua Indragostitilor este perfecta pentru a petrece timp de calitate cu copiii tai. Mergeti la muzeu sau la film, ori gaseste o activitate in care pot fi implicati si cei mici.

Voluntariat. Ii poti ajuta pe cei care au nevoie de tine. Iar sentimentul pe care il vei avea dupa ce vei veni in ajutorul altora va fi de nedescris.

Fii activa. Studiile au aratat ca activitatea fizica ne face mai fericiti. Asa ca poti face sport de Ziua Indragostitilor. Orice ti se pare distractiv. Vei avea o buna stare de spirit.

Articole pe acceasi tema:

5 moduri in care cuplurile perfecte petrec Ziua Indragostitilor

Traditii, obiceiuri si superstitii de Ziua Indragostitilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top