Connect with us

Revistateo.ro

O fetita a supravietuit avortului. Mama ei nu a stiut ce s-a intamplat. Copila a ajuns in sanul unei alte familii. Ce s-a intamplat mai tarziu?

Inedit

Un copil a supravietuit avortului fara stirea mamei. Ce a urmat este greu de imaginat

Melissa Ohden nu trebuia sa se nasca. Dupa ce a aflat ca fiica ei este insarcinata, bunica Melissei i-a cerut sa intrerupa sarcina. A ascultat-o si a mers la medic pentru a face avort. Insa, copilul a supravietuit. Mama fetitei nu stia ca Melissa traieste. Dupa mai multi ani, cele doua s-au intalnit. Afla ce s-a intamplat cu fetita dupa ce s-a nascut, desi nu a fost un copil dorit.

Melissa Ohden a supravietuit avortului

Mama Melissei avea 19 ani cand a ramas insarcinata. Avea menstruatia neregulata, motiv pentru care nu a stiut ca urmeaza sa aiba un copil. A aflat mai tarziu. La fel si mama ei. Si, cand s-a intamplat asta, ea i-a cerut sa intrerupa sarcina. Desi nu isi dorea, a facut ceea ce i s-a cerut. Contrar asteptarilor, copilul a supravietuit. Avea 31 de saptamani cand avortul a avut loc. Bunica fetitei a aflat ca rezultatul avortului nu a fost cel asteptat. Le-a cerut asistentelor sa o lase pe copila singura intr-o camera pentru a muri. Din fericire, ele i-au salvat viata.

Avea trei luni cand a fost adoptata. Noua familie a mai adoptat si un alt copil. Tot o fata, Tammy, cu patru ani mai mare decat Melissa. In copilarie, cele doua se certau, asa cum fac fratii, sustine Melissa. Astfel, in timpul unei discutii mai aprinse, Tammy i-a spus ca nu a fost un copil dorit. Cand a dorit sa afle la ce se referea, sora ei i-a sugerat sa isi intrebe parintii. Astfel, Melissa a aflat nu numai ca a fost adoptata, ci si ca nu ar fi trebuit sa se nasca.

Se simtea vinovata ca traieste

A suferit mult dupa aflarea vestii. Se simtea rusinata si in acelasi timp vinovata ca traieste. Insa, cumva, a reusit sa isi ascunda sentimentele de parintii ei adoptivi. Dupa un timp, a vrut sa ia legatura cu parintii ei biologici. Le-a scris bunicilor ei, dar numai bunicul i-a raspuns. A aflat de la el ca nu mai sunt apropiati de fiica lor. I-a scris si tatalui ei, spunandu-i ca a supravietuit avortului, insa nu a primit un raspuns. Crede ca barbatul a considerat ca totul a fost o gluma crunta si de aceea nu i-a dat un raspuns.

A luat legatura cu mama ei tarziu, dupa varsta de 30 de ani. De asemenea, inainte de a se intalni, timp de trei ani au vorbit numai la telefon sau pe e-mail. Avea multe regrete, inclusiv faptul ca nu s-a indepartat la timp de parintii ei.

Articole pe aceeasi tema:

Povestea unei femei care a facut 4 avorturi

Ce se intampla cu un copil avortat. Randurile care te vor face sa plangi

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Mitica

    2017-02-12T12:54:05+02:00 at 2017-02-12T12:54:05+02:00

    Este o facatura articolul asta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top