Connect with us

Revistateo.ro

Daca te intrebi ce si-ar fi dorit barbatii divortati sa stie inainte de a se acsatori, acum poti afla cateva raspunsuri. Oare te vor surprinde?

Cuplu

Ce si-ar fi dorit barbatii divortati sa stie inainte de a se casatori

Cand te casatoresti, iti doresti ca acel mariaj sa dureze toata viata. Insa, uneori, din anumite motive, casniciile se destrama. Unele persoane care au trecut printr-un divort sustin ca si-ar fi dorit sa stie anumite lucruri inainte de a se casatori. Oare ce si-ar fi dorit barbatii divortati sa stie inainte de a se casatori?

Ce ar fi vrut barbatii divortati sa stie inainte de casatorie

Sa te pui pe primul loc. Mereu. Daca nu vei avea grija de tine din punct de vedere fizic, emotional etc., atunci nu poti avea o relatie buna nici cu tine, nici cu persoana iubita. De aceea trebuie sa fii atent si la propriile nevoi, deci sa inveti se te pui si pe primul loc.

Iubirea nu poate rezolva toate problemele. Trebuie sa stiti care va sunt problemele. Daca in legatura cu subiecte importante precum copiii, casa sau serviciul nu ajungeti niciodata la un numitor comun, daca mereu apar discutii, este bine sa comunicati. Nu le lasati asa in speranta ca ceva se va schimba in viitor. Poate veti crede ca se va schimba celalalt datorita sentimentelor care va leaga, insa uneori iubirea nu rezolva problemele.

Complimenteaza-ti sotia. Ii poti spune ca este frumoasa sau orice altceva simti in acel moment. Complimentele au si ele rolul lor.

Fiti realisti. Ramaneti cu picioarele pe pamant si nu uitati ca viata are suisuri si coborasuri. De aceea este ideal sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Cand lucrurile devin complicate trebuie sa va puteti intelege unul pe celalalt si sa comunicati.

Varsta este mai mult decat un numar, sustine un barbat divortat. De aceea le recomanda celorlalti sa nu se gandeasca la casatorie decat dupa varsta de 25 de ani. Potrivit lui, pana atunci barbatii nu stiu cine sunt cu adevarat.

Iubiti-va pentru cine sunteti cu adevarat. Iubiti-va partenerul de cuplu pentru cine este si asa cum este. Adica si cu defecte, dar si calitati. Si, de asemenea, aigurati-va ca lucrurile stau la fel si in cazul lor.

Articole pe aceeasi tema:

Semnele neasteptate care duc la divort. Ultimul este surprinzator

Cum îi spui că vrei să divorțezi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top