Connect with us

Revistateo.ro

Valdemira Rodriguez, femeia care s-a casatorit la 106 ani

Cuplu

Valdemira Rodriguez, femeia care s-a casatorit la 106 ani

Valdemira Rodriguez a ajuns in atentia presei in ultimele saptamani pentru decizia pe care multe femei o iau cu mult inainte de varsta ei.

Povestea Valdemirei este dovada ca dragostea nu are varsta. Iubirea poate veni in orice moment al vietii, chiar si la 106 ani. In ciuda recomandarilor medicilor, care i-au spus femeii ca emotiile casatoriei o pot afecta, ba chiar o pot omori, Valdemira a mers mai departe.

Si-a dorit sa imbrace rochia de mireasa la 106 ani. Barbatul cu care a mers la altar este cu 40 de ani mai tanar decat ea. Nu l-a deranjat niciodata diferenta de varsta.

Dragostea chiar nu are varsta!

Cei doi s-au cunoscut intr-o casa de batrani din Sao Paulo, Brazilia, loc in care au decis sa isi petreaca ultimele zile din viata. Voluntarii acelei case de batrani au vrut sa ii indeplineasca marele vis Valdemirei si i-au organizat nunta.

Interesant este faptul ca niciunul dintre cei doi nu a fost casatorit inainte. Una dintre voluntare, Fabiane Zaffalon, a povestit cum a decurs totul. „I-am intrebat pe Valda si Jaco, separat, care sunt cele mai mari vise pe care nu si le-au implinit pana acum. Amandoi mi-au spus ca regreta ca nu s-au casatorit si ca nu au avut niciodata o locuinta a lor”, a declarat femeia pentru Globo.com.

„M-am indragostit de el. Imi place mult. Daca el moare, mor si eu. Stiu ca nu se va intampla asta. Mi-ar fi placut sa ne fi casatorit mai devreme, sa ii fi spalat hainele lui Jaco, sa ii fi gatit”, a marturisit incantata Valdemira dupa ce a devenit mireasa.

Jaco are bratul stang paralizat din cauza poliomielitei, fapt pentru care sta de mai bine de 20 de ani in azil. „M-am indragostit de Valda din prima secunda in care am vazut-o. Nu ma deranjeaza ca e mai mare decat mine. Dimpotriva, ideea ma face fericit”, a declarat Jaco.

CITESTE SI: Meghan Baker si Adam Warner, o poveste de iubire virala

La nunta celor doi au participat 150 de persoane.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top