Connect with us

Revistateo.ro

Draga Olteanu Matei a vorbit despre visele premonitorii pe care le are.

Stiri

Draga Olteanu Matei, despre protestatari: „Cu prostii n-am ce discuta”

Protestele din ultimele 12 zile au impartit Romania in doua. Marii nostri actori au facut de-a lungul acestei perioade un apel la calm si la reconciliere. Una dintre cele mai iubite actrite din Romania, Draga Olteanu Matei, nu s-a mai putut abtine si a vorbit despre protestatarii din Piata Victoriei care scandeaza impotriva actualului guvern.

„Cu prostii n-am ce discuta”

„Nu ma intereseaza absolut nimic! Pe mine ma intereseaza oamenii destepti, cu prostii n-am ce discuta. Fiecare este liber sa faca ce il taie capul… Si cu ce o sa se aleaga? Tot cu praful de pe toba! Ca pleaca astia si vin altii si tot asa fac! Nicio grija! Eu am conduita mea, capul meu, judec cu mintea mea si dau votul atunci cand trebuie, daca este cazul”, a declarat Draga Olteanu Matei, intrebata despre evenimentele din ultima perioada.

Si Maia Morgenstern a avut o reactie

“Le traiesc intens. Nu sunt analist politic, sunt un om. Vreau sa sper, vreau sa cred despre mine ca sunt un om echilibrat. Insa nu pot sa nu traiesc si sa nu vad cu durere, cu spaima, cu dezamagire, lucruri pe care nu le inteleg. Am sentimentul si cred ca asta este sentimentul care ma copleseste, ca nu inteleg, nu inteleg lucruri ce se intampla noaptea, nu inteleg ura, violenta, dispretul. Nu le inteleg. Este coplesitor.

CITESTE SI: Draga Olteanu Matei: AS FI PREFERAT SA MOR

Nu poti sa nu vezi si sa nu traiesti lucrurile astea. Nu poti sa nu le resimti si sa nu iei act si sa nu insemne ceva, sa nu fie un semnal de alarma (…). Sa fii insensibil si surd la ce se intampla, parca sfidand lucrurile… Inseamna ca ceva nu inteleg eu profund si ma doare foarte tare”, a declarat actrita, scrie realitatea.net.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top