Connect with us

Revistateo.ro

Agenda manuala, o obsesie sau o solutie desteapta

Stil de viata

Agenda manuala, o obsesie sau o solutie desteapta?

Traim in 2017, an in care tastele au invins foaia si pixul. Cu toate acestea, multe persoane puse la curent cu gadgeturile sustin ca se organizeaza mai bine daca folosesc agenda manuala clasica. Este o obsesie prin care vrem sa ramanem in trecut? E o metoda mai usoara si mai eficienta de a munci?

Studii recente realizate de canadieni si japonezi arata ca persoanele care continua sa scrie cu pixul sau creionul sunt mai bine organizate. Mai mult, persoanele care nu doresc sa integreze complet tehnologia in viata lor au o speranta de viata mai mare. Oamenii care se pot organiza cu ajutorul unei agende clasice reusesc sa isi atinga targeturile cu pana la 40% mai repede fata de cei care muncesc folosind 100% tehnologiile moderne.

Ce au special oamenii care scriu cu creionul sau stiloul

Majoritatea oamenilor de stiinta sunt de acord ca avem nevoie de tehnologii pentru a beneficia de anumite facilitati. Tot ei spun ca scrisul de mana si folosirea unui carnetel, a unei agende, stimuleaza memoria si celulele creierului. Scrisul de mana imbogateste vocabularul. Genereaza mai rapid ideile si sporeste creativitatea. Culmea, organizarea activitatilor prin tastare digitala poate esua mai usor.

CITESTE SI: Legătura dintre felul în care scrii și personalitatea ta

S-a mai descoperit ca persoanele care scriu cu stiloul sau pixul retin mai bine anumite informatii, spre deosebire de cei care le noteaza pe laptop. Folosirea creionului duce la utilizarea unei portiuni mai mare a creierului decat tastarea digitala. Acestea sunt cele mai importante beneficii ale unei agende manuale.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top