Connect with us

Revistateo.ro

In cadrul Premiilor Grammy, Adele a confirmat ca s-a casatorit cu Simon Konecki. Cei doi au impreuna un baietel in varsta de 4 ani.

Stiri

Adele a confirmat ca s-a casatorit cu Simon Konecki

In timpul discurcului de acceptare a Premiilor Grammy, Adele a confirmat ca s-a casatorit cu Simon Konecki. Cei doi formeaza un cuplu de mai multi ani. Au impreuna un baiatel, Angelo, in varsta de 4 ani. Pana acum au existat mai multe zvonuri referitoare la casatoria celor doi, insa acum este oficial.

Adele s-a casatorit cu Simon Konecki

Duminica, in timpul discursului de acceptare a Premiului Grammy pentru albumul anului, Adele a confirmat ca este casatorita cu Simon Konecki. Dupa ce a vorbit despre Beyonce, nominalizata de asemenea pentru mai multe categorii la Premiile Grammy, in timpul discursului ei, Adele a tinut sa-i multumeasca si sotului ei. Cuplul a atras atentia luna trecuta, cand pe degetul lui Adele a aparut un inel. La vremea aceea nu s-au facut comentarii legate de acest aspect.

Cantareata, in varsta de 28 de ani, si sotul ei de 42 de ani s-au intalnit prima data in anul 2011. Relatia lor a fost tinuta departe de ochii presei pana in 2012, cand cantareata a anuntata ca este inasarcinata. Cei doi au impreuna un baiatel in varsta de 4 ani, pe nume Angelo. Insa, pana la Premiile Grammy, artista si sotul ei nu au facut declaratii oficiale in legatura cu casatoria.

La inceputul acestui an cantareata a vorbit despre relatia ei cu Simon Konecki. Printre altele, a spus ca aceea este cea mai serioasa relatie a ei. Un apropiat al cuplului a declarat ca cei doi au o relatie care merge atat de bine pentru ca sunt pe aceeasi lungime de unda. Prioritatea celor doi este fiul lor. Si, de asemenea, Adele iubeste sa fie mama. Despre Angelo spunea ca este un copil foarte fericit.

Anul acesta Adele a castigat Premiul Grammy pentru albumul anului, piesa anului, cea mai buna interpretare pop solo. De asemenea, cantareata i-a adus un tribut lui George Michael in cadrul Premiilor Grammy.

Aricole pe aceeasi tema:

Adele a fost batausa clasei! Uite de ce au fost exmatriculate vedetele din scoala!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top