Connect with us

Revistateo.ro

Te intrebi cum fac femeile sex? Se pare ca fiecare are propriul stil in functie de semnul zodiacal. Afla cum este sexul cu fiecare zodie.

Seductie

Cum fac femeile sex in functie de zodie

In functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut, faci sex intr-un anumit stil. Afla care este stilul tau in pat in functie de zodie.

Cum fac femeile sex in functie de semnul lor zodiacal

Berbec. Ii place sa preia controlul si in pat si in activitatile de zi cu zi. Ii place riscul si orice va face va fi direct. Iubeste frontierele si ii place sa faca totul distractiv in pat.

Taur. Este o femeie senzuala. Ii place sa se simta bine in corpul ei. Ii plac atingerile delicate. Este romantica si, daca se simte bine alaturi de partenerul ei, atunci nu ezita sa petreaca intreaga noapte impreuna cu el.

Gemeni. Ii place sa flirteze. Este genul acela de femeie care se pricepe la orice, deci regula se aplica si in pat. Ii place sa se joace in dormitor si sa condimenteze lucrurile. Intotdeauna este pregatita sa isi surprinda partenerul.

Rac. Are multe de oferit si ii place sa stie ca in timpul sexului partenerul ei se simte in siguranta, confortabil. Ii arata ca il pretuieste.

Leu. Isi doreste sa ii atrate partenerului de cuplu cat de mult inseamna pentru ea. Gaseste modalitati inedite prin care poate face asta in dormitor. De asemeena, ii place uneori sa preia controlul in pat.

Fecioara. La inceput pare timida, insa aceasta timiditate o sa dispara pe masura ce capata incredere in persoana iubita. Ii place sa se simta iubita si apreciata in timpul sexului. Isi poate surprinde partenerul cu gesturi indraznete, la care nu s-ar fi asteptat.

Balanta. totul tine de echilibru. Isi doreste ca amandoi sa se implice in actul sexual. Ii place sa ofere, dar si sa primeasca. Altfel, sexul nu are nicio valoare pentru ea.

Scorpion. Este o femeie senzuala. Vrea sa simta ca pertenerul de cuplu o doreste. Nu se teme sa incerce ceva nou in dormitor. Vine chiar cu idei care il pun pe jar pe iubitul ei.

Femeia Capricorn este romantica

Sagetator. Daca nu va incerca lucruri noi in pat, atunci se va plictisi de partener. Sexul este o modalitate prin care isi traduce sentimentele fata de persoana iubita. Dar, in acelasi timp, este ocazia perfecta de a incerca ceva inedit. Nu se teme sa ii spuna partenerului ce isi doreste de la el, astfel incat sa isi imbunatateasca viata sexuala.

Capricorn. Femeia Capricorn este romantica. Isi doreste sa fie surprinsa de partenerul de cuplu in timpul sexului. Si ea vine cu elemente noi, insa amandoi trebuie sa contribuie pentru a avea parte de o partida de amor de calitate. Pentru ea, preludiul este foarte important.

Varsator. Este o femeie imprevizibila, ceea ce condimenteaza sexul. Ii place sa preia controlul in pat. Vrea ca partenerul ei sa se simta iubit si sa o doreasca din ce in ce mai mult. Tocmai de aceea vine cu ceva nou care sa ii atraga atentia.

Pesti. Este o femeie invaluita in mister. Stie lucrul acesta si il foloseste in avantajul ei. In timpul sexului nu ii place sa vorbeasca sau sa i se vorbeasca. Considera ca este mai important ca in acele moemente sa comunice cu partenerul ei folosind limbajul trupului.

Articole pe aceeasi tema:

Cele doua zodii masculine care vor doar sex

4 zodii care stiu totul despre sex

Continue Reading
You may also like...
2 Comments

2 Comments

  1. Dedicated server

    2017-03-04T10:40:48+02:00 at 2017-03-04T10:40:48+02:00

    Cum e amantul ideal pentru o astfel de femeie? Au nevoie de un partener delicat, dispus sa le protejeze ?i sa le a?tepte cat trebuie sau, mai simplu spus, sa ?tie sa ?i le apropie. Unde pot gasi femeile din aceasta zodie astfel de iubi?i? Ar putea cauta in randul Fecioarelor, al Pe?tilor ?i al Racilor.

  2. Dedicated server

    2017-03-14T17:35:12+02:00 at 2017-03-14T17:35:12+02:00

    Diversitatea sexuala si experimentele nu ii atrag foarte tare, insa, pe de alta parte, isi stapanesc foarte bine „repertoriul”. Despre nativele acestei zodii se spune ca fac cel mai mult sex pentru ca au nevoie sa-si satisfaca toate dorintele si „curiozitatile”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top