Connect with us

Revistateo.ro

Adrian Mutu se casatoreste din nou. El si Sandra Bachici au ajuns la starea civila. Si-au unit destinele de Ziua Indragostitilor.

Stiri

Adrian Mutu se casatoreste din nou. El si Sandra Bachici au ajuns la starea civila

Adrian Mutu si Sandra Bachici au decis sa se casatoreasca. Au profitata de ziua de 14 februarie pentru a spune „Da!”. Cei doi formeaza un cuplu si au hotarat sa faca urmatorul pas si sa isi legalizeze relatia. Astfel, au ajuns la Casa Casatoriilor din Sectorul 1.

Adrian Mutu si Sandra Bachici s-au casatorit

Adrian Mutu s-a casatorit astazi pentru a treia oara. In trecut a fost casatorit si cu Alexandra Dinu si Consuelo. Acum, pentru ca relatia pe care o are cu Sandra Bachici sa treaca la urmatoarea etapa, cei doi au ales sa se casatoreasca. Iar Ziua Indragostitilor a parut momentul ideal pentru a face pasul cel mare. Oricum, doar si-au legalizat casatori. Cu un an in urma, de Revelion 2015-2016, cei doi s-au casatorit pe o plaja din Cuba.

Adrian Mutu se casatoreste din nou. El si Sandra Bachici au ajuns la starea civila. Si-au unit destinele de Ziua Indragostitilor.

Adrian Mutu se casatoreste din nou. El si Sandra Bachici au ajuns la starea civila

Pe la ora 13:00, fotbalistul a ajuns la Casa Casatoriilor, fericit si cu zambetul pe buze. A fost asteptat de cei de acolo care au avut grija ca totul sa fie curat si in ordine in momentul in care Adrian Mutu urma sa se casatoreasca.

Adrian Mutu si Sandra Bachici urmeaza sa devina parinti in cursul acestui an, in luna aprilie. Sotia lui este insarcinata, motiv de bucurie pentru cei doi. Astfel, Adrian Mutu va deveni tatic pentru a patra oara. Din casniciile anterioare are inca trei copii: un baiat si doua fete.

Sandra Bachici, actuala sotie a lui Adrian Mutu, este fericita pentru ca urmeaza sa devina mama. La fel si partenerul ei de cuplu. Asteapta nasterea bebelusului si se pregatesc pentru marele eveniment. De asemenea, sotia fotbalistului posteaza imagini din aceasta perioada prin care trece pe contul ei de pe o retea de socializare. Este usor de observat faptul ca trece printr-o perioada de care se bucura din plin. Mai mult decat atat, chiar vorbeste despre lucrurile prin care trece in timpul sarcinii.

Acum, dupa ce au devenit sot si sotie de Ziua Indragostitilor, Adrian Mutu si Bachici asteapta cu nerabdare venirea pe lume a primului lor copil.

Surse foto: spynews.ro si Facebook Sandra Bachici

Articole pe aceeasi tema:

Adele a confirmat ca s-a casatorit cu Simon Konecki

Adele a fost batausa clasei! Uite de ce au fost exmatriculate vedetele din scoala!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top