Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sute de oameni au participat la inmormantarea unei fetite necunoscute a carei poveste i-a emotionat

Cand un ofiter al politiei britanice a descoperit corpul unui bebelus nascut mort, toti au fost emotionati. In special inspectorul Jim Holmes. Corpul fetitei fusese abandonat si nu s-a aflat cine este mama. Povestea a impresionat sute de oameni care au participat la inmormantare.

Povestea unui bebelus a impresionat sute de oameni

Inspectorul Jim Holmes impreuna cu multe alte persoane au incercat sa afle cine este mama copilului mort, abandonat. Emotionat de ceea ce se intampla, inspectorul i-a dat si un nume bebelusului: Raihana. Este un nume arabic si inseamna „floarea paradisului”. Au fost stranse fonduri pentru ca Raihana sa fie inmormantata asa cum se cuvinte si astfel sa isi gaseasca linistea. Sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe fetita. In plus, langa mormantul mic a fost pus si un semn, astfel incat copila sa nu ramana anonima.

Intr-un discurs tinut la inmormantarea Raihanei, inspectorul Jim Holmes a promis ca o va gasi pe mama copilei. Discursul lui a fost unul emotionant. Printre altele, i-a promis fetitei ca va incerca sa ii gaseasca mama: „Vom incerca in continuare sa iti gasim mama. Asta iti promit”.

Oamenii care au fost la inmormantare au lasat la mormant flori si jucarii de plus, dar si biletele, in memoria fetitei. „Pentru cineva care a fost pe pamant atat de putin timp, ai atins inimile si mintile comunitatii si intregii tari”, a mai spus inspectorul Jim Holmes. „Ai lasat o amprenta incredibila”, a continuat acesta.

Nu se stie nimic despre familia ei. Povestea copilei a atins inimile multor persoane care au dorit sa o conduca pe ultimul drum. Umanitatea i-a adus impreuna acolo, sustin ei. De asemenea, o considera o membra a comunitatii, chiar daca viata ei s-a terminat inainte de a incepe. Spera ca intr-un final ii vor gasi mama, iar aceasta va vizita mormantul Raihanei, pentru ca fetita sa isi gaseasca linistea.

Sursa foto: getty

Articole pe aceeasi tema:

Medicul i-a spus ca bebelusul pe care il purta in pantece a murit, insa la sapte luni, a nascut un copil secret

A ramas insarcinata, iar medicul i-a spus ca bebelusul nu va trai decat cateva zile. Gestul sau a emotioanat milioane de parinti

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top