Connect with us

Revistateo.ro

Afla povestea baietelului care isi aminteste vechiul Hollywood. sustine ca intr-o alta viata a fost Marty Martyn si vorbeste despre viata acestuia.

Inedit

Povestea baietelului care isi aminteste vechiul Hollywood

Multi oameni cred in reincarnare. Chiar si oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca exista viata dupa moarte, iar oamenii se pot reincarna. Mai multe persoane sustin ca isi amintesc vietile anterioare. Ryan este un baietel care isi aminteste vechiul Hollywood. Sustine ca intr-o viata anterioara a fost Marty Martyn. Isi aminteste multe detalii referitoare la viata barbatului care a murit cu mai mult de 50 de ani in urma.

Ryan sustine ca intr-o viata anterioara a fost Marty Martyn si vorbeste despre vechiul Hollywood

Cand avea numai 4 ani, copilul s-a trezit in timpul noptii, plangand. I-a cerut mamei lui sa il duca la vechea lui locuinta. Voia sa se intoarca acolo unde a locuit inainte. Isi aminteste vechiul Hollywood. Avea o casa mare cu piscina si o masina care ii placea. Spune ca intr-o viata anterioara a fost Marty Martyn, actor si un influent agent de la Hollywood. I-a transmis mamei lui ca nu mai poate trai in acele conditii pentru ca vechea lui casa era mult mai frumoasa.

Marty Martyn s-a nascut in anul 1903 in Philadelphia. A avut doua surori pe care Ryan le mentioneaza deseori. De asemenea, copilul a vorbit despre mama lui Marty, spunand ca avea parul cret, ceea ce este adevarat. De asemenea, isi aminteste ca Marty a mers la New York pentru a dansa. El si una dintre surorile lui voiau sa devina dansatori. Ceea ce s-a si intamplat. Apoi s-a mutat in Los Angeles si s-a bucurat de viata de la Hollywood. Detalii despre acea perioada au fost dezvaluite de copilul care sustine ca in viata anterioara chiar el le-a trait. De asemenea, a vorbit despre legatura lui Marty cu Rita Hayworth si Marilyn Monroe.

Marty Martyn a fost casatorit de patru ori. Copilul isi aminteste momentul in care conducea o masina verde, iar sotia lui era la volanul unei masini negre. Isi aminteste, de asemenea, casa in care locuia in trecut si chiar o parte din vechea adresa.

Surse foto: cuatro.com

Articole pe aceeasi tema:

10 semne ca esti reincarnat

Iti doresti sa stii cine ai fost intr-o viata anterioara? Fa acest test!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top