Connect with us

Revistateo.ro

O insotitoare de zbor a salvat viata unei fete. A observat ca ceva nu este in regula si a stiut ca trebuie sa faca ceva pentru a o ajuta.

Stiri

O insotitoare de zbor a salvat viata unei fete cu ajutorul unui mesaj. Povestea este incredibila

Shelia Fedrick lucra de multi ani ca insotitoare de zbor. De-a lungul timpului s-a confruntat cu numeroase situatii si a intalnit diferiti oameni. La un moment dat a observat in avion o fata care i-a atras atentia. Se vedea ca nu este in largul ei si ca se intampla ceva ciudat. Ce a urmat este incredibil.

Cum a salvat o insotitoare de zbor viata unei fete

Shelia Fedrick a vazut ca in avion a urcat o adolescenta. Era insotita de un barbat. El era bine imbracat, pe cand fata arata ca nu se afla in compania persoanei potrivite. Se putea observa ca nu este in largul ei. Deci ceva se intampla. In plus, cand incerca sa ii adreseze o intrebare fetei, barbatul raspundea in locul ei.

Pentru a afla despre ce este vorba, i-a soptit adolescentei sa mearga la baie. Ceea ce s-a si intamplat. Copila a facut ceea ce i s-a cerut. La cateva minute dupa ea, Shelia Fedrick a intrat in baie unde a gasit un mesaj din partea acesteia: „Am nevoie de ajutor”. Atunci, Sheila l-a informat pe pilot ca se confrunta cu o situatie de urgenta. S-au luat imediat masuri si, cand avionul a aterizat, politia era la aeroport.

Adolescenta avea aproximativ 14 ani. Autoritatile au intervenit si au luat-o de langa barbat. Insotitoarea de zbor i-a dat fetei numarul ei de telefon. Cateva saptamani mai tarziu a primit un telefon de la fata care i-a multumit pentru ca a intervenit si a salvat-o. S-a dovedit ca era una dintre numeroasele victime ale traficului de persoane.

Shelia Fedrick a decis sa vorbeasca despre cele intamplate astfel incat si alti insotitori de zbor sa poata fi atenti la naumite semne care ar putea indica faptul ca ceva nu este in regula. Pentru a lupta impreuna impotriva traficului de persoane.

Articole pe aceeasi tema:

Suferea de cancer cerebral si si-a rugat mama sa o ajute sa moara. Povestea lor este tulburatoare

Un copil a supravietuit avortului fara stirea mamei. Ce a urmat este greu de imaginat

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top