Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin a făcut primele declarații despre căsătorie. Ce spune despre relația cu Ionuț Brîncoveanu.

Stiri

Andreea Marin a avut prima reactie dupa ce s-a aflat ca va fi in aceeasi emisiune cu Mihaela Radulescu

Andreea Marin si Mihaela Radulescu sunt doua dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din Romania. Cele doua vor aparea pentru prima oara in acelasi show, la un cunoscut post generalist.

Dupa numeroase speculatii privind rivalitatea dintre cele doua, fiecare a avut cate o reactie. Mihaela a declarat recent ca va prima profesionalismul si ca va face treaba buna cu Andreea Marin in juriul viitorului concurs de dans. Andreea a avut la randul ei o reactie.

„E o provocare sa fiu singura femeie intr-un juriu de personalitati, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenita. Dansul si-a pus amprenta pe viata mea si astfel am invatat sa-mi parcurg drumul cu eleganta valsului, chiar si in momentele delicate, cu pasiunea tangoului in iubire, cu disciplina, imaginatie si ritm neobosit in profesie.

In privinta calitatii programului, nu am niciun dubiu si sunt onorata sa primesc o asemenea misiune, caci stim foarte bine ce inseamna forta, calitatea si creativitatea”, a declarat ambasadoarea UNICEF in Romania.

Mihaela Radulescu: „Eu fac diferenta intre munca si… restul intamplarilor de viata”

„Stii intalnirile alea la nivel inalt, unde presedintii de state isi dau mana, zambesc larg, dar doar pentru camere ? Cam asa va fi. O sa ne distram sigur. Dar ce conteaza cel mai mult e show-ul de pe scena, acolo va fi fantastic.

CITESTE SI: Andreea Marin nu poate sa bea apa. Ce contine dieta vedetei

Un show grandios, in direct, pe care ma bucur sa-l conduc ca prezentator. Eu fac mereu diferenta intre munca si… restul intamplarilor de viata. Joc in liga profesionistilor de multi ani, stiu sa-mi fac meseria perfect”, a comentat Mihaela Radulescu zilele trecute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top