Connect with us

Revistateo.ro

Sunt cateva mituri despre intimitate in care cred si femeile si barbatii. Afla de ce nu sunt ele adevarate si de ce sa le eviti.

Cuplu

Mituri despre intimitate

Femeile si barbatii cred in cateva mituri despre intimitate. Insa nu sunt adevarate, iar daca nu renunta la ele, atunci relatia ar putea avea de suferit. Sa vedem care sunt cele mai comune mituri referitoare la intimitate si de ce nu sunt adevarate.

Cateva mituri despre intimitate

Trebuie sa ii citesti gandurile partenerului de cuplu. Nimic nu este mai departe de adevar. Intimitatea se bazeaza pe sinceritate. Cei doi parteneri trebuie sa fie sinceri unul cu celalalt si sa spuna ceea ce simt si ce gandesc.

Il poti trata pe celalalt asa cum iti doresti. Gresit! Nimeni nu are dreptul sa trateze pe cineva asa cum vrea. Este pur si simplu abuz emotional.

Daca astepti putin, partenerul de cuplu iti poate rezolva problemele. Nu altcineva trebuie sa iti rezolve problemele. Sinceritatea este importanta intr-o relatie, la fel si lucrul in echipa pentru a rezolva problemele. Nu trebuie sa cauti probleme in viata celuilalt pentru a le rezolva.

Totul trebuie sa fie mereu intr-o continua miscare. Specialistii sunt de parerea ca, uneori, cele mai intense relatii sunt cele in care nu exista mereu agitatie. O plimbare pe plaja, impreuna, poate avea efecte neasteptate asupra relatiei. Poate mergeti la un concert, beti o cafea impreuna sau pur si simplu purtati o conversatie linistita. Toate aceastea contribuie la crearea intimitatii sau la intensificarea acesteia. Nu este ideal sa va ganditi mereu la ce trebuie sa faceti. Nu trebuie sa faceti mereu lucruri iesite din comun. Uneori linistea este tot ce va trebuie.

Trebuie sa aveti o relatie perfecta mereu. Este un mit. Nu exista oameni perfecti, deci nici relatiile nu au cum sa fie perfecte. Intr-o relatie nu trebuie ca totul sa fie perfect in orice moment, iar acesta nu este un motiv de panica. Cel mai bine este sa lasi relatia sa evolueze, sa fie asa cum este. Si vei vedea pe parcurs unde vei ajunge.

Articole pe aceeasi tema:

Cele mai mari mituri despre sex: Poti sa ramai insarcinata prin haine?

7 mituri despre nou-nascuti (si adevarul din spatele lor)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top