Connect with us

Revistateo.ro

Ce puteti face pentru a avea un preludiu ca la carte? Sunt cateva lucruri pe care le puteti pune in aplicare. In cazul altor cupluri au functionat.

dragoste

Sfaturi pentru un preludiu ca la carte

Daca sunteti impreuna de mai mult timp, atunci stiti deja ca pentru a avea o relatie fara probleme, comunicarea ajuta mult. De asemenea, cand aducem sexul in discutie, putem spune ca preludiul are un rol important in dormitor. Tocmai de aceea nu trebuie ignorat. Poti urma cateva dintre sfatruile de mai jos pentru un preludiu ca la carte.

Sfaturi pentru preludiu

Este important sa te simti atragatoare. Pentru a avea incredere in tine si pentru a te implica in totalitate in actul sexual, fara a-ti face probleme legate de felul in care arati, este ideal sa te simti atragatoare. Pentru a se simti asa, unele femei aleg sa poarte o anumita lenjerie, un anumit sutien. Altele prefera sa incerce un machiaj deosebit sau o coafura preferata.

Schimbati rolurile. Este important sa existe un echilibru. Sa preluati controlul pe rand in timpul preludiului. Amandoi va veti bucura de moment.

Incepeti inainte de a ajunge in dormitor. Daca simti ca in timpul zilei ai vrea sa fii alaturi de persoana iubita si sa faceti sex, nu trebuie sa asteptati pana seara, cand va veti putea vedea. Chiar daca nu sunteti unul langa celalalt, nu inseamna ca nu puteti face nimic pentru a incinge putin atmosfera. Ii poti trimite un mesaj mai indraznet in timpul zilei, desi nu sunteti unul langa celalalt.

Puteti incerca lucruri noi si in afara dormitorului. Iti poti incuraja partenerul sa te surprinda si in afara dormitorului. Veti condimenta putin lucrurile.

Pozele va pot ajuta. Cand nu sunteti unul langa altul, v-ati putea trimite anumite poze care sa va trezeasca dorinta. Iar cand va veti vedea, dupa ce ati asteptat atat de mult momentul, veti vedea ca preludiul va fi unul de care va veti bucura amandoi din plin.

Puteti pune in aplicare sfaturile de mai sus pentru a avea un preludiu ca la carte. Sau ati putea gasi voi insiva metode inedite prin care sa va asigurati ca veti trai momente frumoase in timpul preludiului.

Articole pe aceeasi tema:

Ce ii place sa ii faci inainte de sex. Preludiul cu care il cuceresti

Top 5 sfaturi pentru un preludiu de succes

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top