Connect with us

Revistateo.ro

Virsaviya Borun-Goncharova s-a nascut cu inima in afara pieptului. Afla povestea ei emotionanta. Cum a reusit sa supravietuiasca?

Inedit

O fetita s-a nascut cu inima in afara pieptului. Cum a reusit sa supravietuiasca?

Virsaviya Borun-Goncharova este fetita din Rusia care s-a nascut cu inima in afara pieptului. Acum are 7 ani si asteapta sa fie operata pentru a avea o viata normala. Desi medicii nu credeau ca va supravietui, copila a reusit sa ii surprinda. Povestea ei este una emotionanta, insa si o lectie de viata. Cum isi poate pastra optimisul? Ce simt parintii ei in legatura cu aceasta problema pe care o are copilul lor?

Virsaviya Borun-Goncharova s-a nascut cu inima in afara pieptului

Feitita sufera de in sindrom rar care afecteaza numai 5 oameni dintr-un milion. Cand s-a nascut Virsaviya Borun-Goncharova, medicii le-au spus parintilor fetei ca trebuie sa se pregateasca pentru ce este mai rau. Dar ei impreuna cu fiica lor au continuat sa lupte. Si-au pastrat optimisul, iar acum spera ca fetita sa poata fi operata pentru a putea avea o viata normala. Urmeaza sa mearga in Statele Unite ale Americii pentru a primi un tratament pentru a-i miscora tensiunea arteriala. Daca tratamentul va avea succes, atunci va putea fi supusa interventiei chirurgicale care ii va da sansa sa aiba o viata normala.

Virsaviya Borun-Goncharova s-a nascut cu inima in afara pieptului. Afla povestea ei emotionanta.  Cum a reusit sa supravietuiasca?

O fetita s-a nascut cu inima in afara pieptului. Cum a reusit sa supravietuiasca?

Intr-un interviu pentru BBC, fetita a declarat urmatoarele lucruri: „Este inima mea. Sunt singura care o are. Merg, sar, zbor, alerg. Nu am voie sa alerg, dar imi place sa fac asta”. Cand Virsaviya Borun-Goncharova s-a nascut in Rusia, medicii i-au spus mamei ei, Dari Borun, ca bebelusul nu va supravietui. „Cand am vazut prima data cum ii batea inima, bineinteles ca pentru mine a fost ceva special”, a spus mama fetitei. „Inseamna ca Virsaviya este in viata, ca poate respira si poate trai”, a continuat ea.

Au mai fost si inainte in Statele Unite ale Americii, dar fetita nu a putut fi operata pentru ca avea tensiunea arteriala mult prea mare. Acum s-au intors, in speranta ca de data aceasta tratamentul va avea succes, iar fetita va fi operata.

Articole pe aceeasi tema:

Si-a aruncat copilul pe geam pentru ca s-a speriat. Afla povestea incredibila a adolescentei care a facut lucrul acesta

Sarcina sotiei il dezgusta, dar cu putin timp inainte de nastere a vazut ceva care l-a emotionat profund

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top