Connect with us

Revistateo.ro

Mama lui Mihai Mitoseru: "Mihai a vrut să se omoare...”

Stiri

Mihai Mitoseru: „De azi… nu mai sunt aurolac”

Mesajul postat de Mihai Mitoseru pe contul lui de pe o retea de socializare a atras atentia fanilor. A postat o fotografie insotita de urmatorul text: „La Timișoara am plecat/ un contract eu am semnat/ de azi frumos o ma îmbrac/ nu mai sunt aurolac”. Este o dovada a faptului ca umorul il caracterizeaza.

Mihai Mitoseru:”De azi… nu mai sunt aurolac”

Dupa ce a postat mesajul care i-a amuzat pe fani, reactiile nu au intarziat sa apara. A primit mai multe comentarii de le ei. Este evident ca nu ii lipseste simtul umorului. Mesajul postat de Miahi Mitoseru nu putea ramane neobservat. Asa ca nici raspunsurile celor care ii urmaresc activitatea pe internet nu s-au lasat asteptate.

Mihai Mitoseru formeaza un cuplu cu Noemi. Cei doi s-au casatorit cu un an in urma. Cununia civila a avut loc dupa noua ani de la inceputul relatiei. Pentru marele eveniment s-au pregatit asa cum se cuvine. De asemenea, la nunta lor au luat parte mai multe persoane cunoscute. Pentru ca au animale de companie, nici acestea nu au fost lasate in voia sortii. Cainii lor au fost aranjati si imbracati cum se cuvine pentru evenimentul care nu a avut loc cu mult timp in urma.

El si-ar dori sa devina tata, insa sotia lui inca nu simte ca este momentul sa faca pasul cel mare. Prefera sa mai astepte putin. De asemenea, in cadrul unui interviu, Noemi a glumit pe aceasta tema. A spus ca inca nu isi doreste sa devina… „grasuta”. In legatuta cu relatia pe care o are cu sotia lui, Mihai Mitoseru a declarat in timpul unui interviu: „De când m-am căsătorit, mă simt ca la 18 ani. Fumez în baie, beau fără să mă vadă. Domnişoara nu vrea să fie însărcinată la cununia religioasă”. Este un comentariu facut in gluma, o alta dovada a faptului ca nu ii lipseste simtul umorului.

Surse foto: Facebook Mihai Mitoseru

Articole pe aceeasi tema:

Adele a confirmat ca s-a casatorit cu Simon Konecki

Cum sa iti albesti dintii. Metoda Nicoleta Luciu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top