Connect with us

Revistateo.ro

Afla care sunt beneficiile sucului de grapefruit pentru par. Te ajuta sa scapi de mai multe probleme suparatoare legate de podoaba capilara.

Par & Coafuri

Beneficiile sucului de grapefruit pentru par

Stiai ca sucul de grapefruit te poate ajuta in cazul in care ai probleme cu parul? Este un tratament natural care te poate scapa de mai multe probleme comune legate de podoaba capilara. Iti poti trata parul cu suc de grapefruit sau il poti adauga in mastile folosite pentru a le aplica pe par. De asemenea, uleiul esential obtinut din acest fruct te poate ajuta sa ai un par frumos si sanatos.

Care sunt beneficiile sucului de grapefruit pentru par?

Tratament impotriva matretii. Sucul de grapefruit te ajuta sa restabilesti pH-ul natural al scalpului. De obicei apare matreata cand nivelul pH-ului scalpului este distrus. Pentru a scapa de problema suparatoare, foloseste doua linguri de suc de grapefruit pentru a-ti masa scalpul. Apoi clateste-ti parul cu apa.

Ii da stralucrire parului. Daca iti vei clati parul cu suc de grapefruit, ii va da stralucire. Asa ca poti amesteca o lingura de suc de grapefruit cu o cana de apa. Dupa ce aplici samponul iti poti clati parul cu acest suc diluat.

Reduce aspectul uleios al parului. Acest suc este un astringent excelent. Pentru a scapa de parul cu aspect uleios tot ce trebuie sa faci este sa folosesti acest suc. Inainte de a te spala pe cap, maseaza-ti scalpul si parul cu putin suc de grapefruit.

Deschide culoarea parului. Daca vrei sa iti deschizi culoarea parului, atunci ai putea folosi sucul acestui fruct. Amesteca 1/3 de pahar de suc de grapefruit cu un pahar de apa. Adauga o lingura de ulei de cocos sau de migdale. Pune amestecul obtinut intr-un spray cu pulverizator. Aplica-l pe par. Asteapta sa se usuce in soare.

Ajuta parul sa creasca. Unul dintre cele mai importante beneficii ale sucului de grapefruit este acela ca ajuta parul sa creasca. Contine mai multi nutrienti care stimuleaza parul sa creasca mai repede.

Articole pe aceeasi tema:

Motive pentru care iti cade parul

Vrei o schimbare? Poti incerca ceva inedit: parul pixelat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top