Connect with us

Revistateo.ro

Hanna Sillitoe a scapat de eczeme cu ajutorul unei diete

Inedit

Hanna Sillitoe a scapat de psoriazis cu ajutorul unei diete

Hanna Sillitoe a devenit populara in ultimele zile pe Internet dupa ce a facut o confesiune cel putin uimitoare.

Cand era mai tanara, Hanna ascundea un mare secret in spatele personalitatii sale extrovertite. Avea o nesiguranta pe care multe persoane nu o intelegeau, mai ales atunci cand oamenii se apropiau foarte mult de ea. Temerile sale au iesit in cele din urma la lumina.

Toate tratamentele dadeau gres pana cand…

Tanara era afectata de psoriazis. Formatiunile inestetice ale pielii s-au extins de la brate la gat si chiar la stomac. Aceasta afectiune a pielii o deprima, fapt pentru care a ales sa bea de multe ori ca sa uite. Asa a devenit, de fapt, populara la petrecerile pe care le organiza de cele mai multe ori.

Astazi femeia are 37 de ani si a dezvaluit cum a reusit sa invinga psoriazisul fara prea mult efort si fara sa dea o caruta de bani.

„O vreme puteam sa acopar acneea cu ajutorul machiajului, dar cand tot corpul este afectat e diferi”, a declarat Hanna pentru The Mirror.

„Doctorii imi prescriau aceleasi lucruri: crema pe baza de steroizi si creme cu vitamina D. Ca mai toate persoanele cu astfel de probleme ale pielii, ma invarteam in acelasi cerc, incercand aceleasi tratamente la nesfarsit”, a mai declarat femeia.

Dupa nenumarate incercari, inclusiv cu substante folosite la chimioterapie, Hanna si-a dat seama ca e pe drumul gresit. A aflat apoi care sunt alimentele care ii fac rau si care sunt cele pe care trebuia sa le consume mai des. Si-a dat seama ca zaharul rafinat, alcooul si glutenul, plus anumite legume precum rosiile si dovleceii tineau in viata psoriazisul.

A renuntat la toate aceste alimente si le-a inlocuit cu shake-uri verzi. Sucurile de castraveti, avocado, kiwi si mere verzi i-au refacut complet tenul, vindecandu-se miraculos.

CITESTE SI: 7 simptome ale psoriazisului

Atentie! Aceasta este doar experienta prin care a trecut o tanara. Daca ai probleme cu psoriazisul, urmeaza sfaturile unui dermatolog.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top