Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Bani martie 2017. Luna martie se anunta una plina de schimbari pe plan financiar pe unele zodii. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta perioada.

Horoscop Lunar

Horoscop Bani martie 2017

Luna martie se anunta una plina de schimbari pe plan financiar pe unele zodii. Afla ce iti rezerva astrele in aceasta perioada.

Horoscop bani martie 2017

Berbec. Luna martie este una plina de schimbari pe plan financiar pentru Berbeci. Fie este vorba de o marire de salariu sau un alt loc de munca.

Taur. In prima parte a lunii, Taurii vor fi nevoiti sa ia anumite decizii importante legate de latura financiara. Trebuie sa faca unele economii, iar spre sfarsitul lunii lucrurile vor intra in normal.

Gemeni. Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau asa cum isi doresc Gemenii. Asta pentru ca au de facut tot felul de cheltuieli neprevazute. Trebuie sa faca anumite eforturi pentru a se asigura ca tin finantele sub control.

Rac. Racii se bucura de prosperitate. Atat ei, cat si partenerii lor de cuplu fac investitii bune si, de asemenea, se bucura de castiguri semnificative.

Leu. In prima parte a lunii, Leii vor observa un progres financiar. Lucrul acesta se va schimba simtitor dupa aceea. Asa ca nu uitati sa faceti economii pentru a nu ramane fara bani mai tarziu.

Fecioara. Nu vor avea loc schimbari semnificative pe plan financiar. Insa, este posibil sa fiti nevoiti sa faceti anumite chimbari sau sa luati anumite decizii care implica latura financiara. Asta pentru ca in viitor sa evitati situatiile de criza.

Scorpionii vor face investitii riscante care nu sunt profitabile

Balanta. In a doua parte a lunii lucrurile intra in normal din punct de vedere financiar. Insa este nevoie si de putin efort din partea Balantelor. Investitiile ar trebui sa fie mai bine analizate.

Scorpion. Investitiile riscante nu vor fi profitabile. Abia spre sfarsitul lunii vor avea loc unele chimbari benefice din punct de vedere financiar.

Sagetator. Sagetatorii nu vor fi atenti la cheltuielile facute. De aceea trebuie sa munceasca din greu pentru a se asigura ca veniturile lor sunt in crestere.

Capricorn. Capricornii vor avea curajul sa faca anumite investitii. Sunt riscante, insa se bucura de sprijinul familiei si al oamenilor apropiati. Ar trebui, totusi, sa evite cheltuielile exagerate.

Varsator. In aceasta luna, Varsatorii nu vor avea probleme financiare. Din contra, totul pare sa le mearga foarte bine. O marire de salariu sau o suma de bani venita intr-un moment neasteptat ar putea contribui la prosperitatea Varsatorilor.

Pesti. Pestii nu vor avea probleme financiare in aceasta perioada. Asta pentru ca stiu ce cheltuieli sa faca si cand. Asa ca, daca nu vor face cheltuieli exagerate, nu au de ce sa isi faca griji.

Articole pe aceeasi tema:

Horoscop dragoste martie 2017

Horoscop Minerva martie 2017

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top